HomeActualitateULTIMA ORĂ: peninsula coreeană este pe picior de război...

ULTIMA ORĂ: peninsula coreeană este pe picior de război bioKIMic!

Ca ripostă la baloanele de propagandă lansate din Coreea de Sud spre paradisul Nordic al Marelui Tovarăş Kim Jong-un, acesta a ordonat bombardarea capitaliştilor obraznici cu tone de hârtie igienică folosită şi mucuri de ţigări. Iniţial, în Sud s-a crezut că era vorba despre un atac biochimic, la care au ripostat cu muzică pop difuzată prin uriaşele difuzoare amplasate la graniţă. Specialiştii militari ai Coreei de Sud, asistaţi de partenerii americani, şi-au pus apoi legitima întrebare: de unde a avut Kim atâta muniţie de curpapir, avându-se în vedere criza alimentară a fraţilor consumatori de iarbă la meniul principal al zilei?

Misterul s-a dezlegat după ce un nord-coreean din stafful prezidenţial comunist a defectat în Sud, sătul să nu mai aibă ce defeca în Nord. Pak Pok-Ping, fost bucătar personal al liderului Kim, a declarat imediat după evadarea reuşită: "A fost mult mai uşor să fug din lagărul comunist decât am crezut la început. M-a ajutat silueta dobândită sub conducerea Marelui Tovarăş, am trecut ca un cocor peste gardul de sârmă ghimpată şi militarii din pază nu m-au observat deşi priveau drept spre mine. Eu am fost bucătar în serviciul prezidenţial, dar asta nu-mi dădea dreptul la porţie suplimentară şi nici n-am avut vreodată curajul să mănânc ceva pe furiş. Kim ar fi observat imediat gramele în plus şi ar fi ordonat să fiu executat cu tocătorul de carne. Văd că noii mei tovarăşi capitalişti se întreabă cum a făcut rost Kim de atâta arsenal biochimic sub formă de hârtie igienică utilizată. Muniţia a fost strânsă cu grijă, la ordinul său, din producţia sa personală. Kim mănâncă foarte consistent, de şapte ori pe zi, şi adoră hrana extrem de condimentată. În plus, fiind tot timpul constipat pe duşmanul de clasă, hârtia folosită de el poate fi încadrată lejer în clasa armelor biochimice interzise prin convenţiile internaţionale. După apelul televizat, poporul nord-coreean a încercat din răsputeri să contribuie la efortul de război al Conducătorului său, dar abia dacă s-au strâns cam o sută de kilograme cu hârtie impregnată anemic, în verdele copacilor fostei mele patrii. Kim a dus de unul singur această campanie şi aţi văzut cât de bine i-a ieşit. Mucurile au provenit tot din consumul propriu, rareori îl vezi fără ţigară în mână, chiar şi când îşi face băile de mulţime cu limbi purificatoare. 

Am venit aici ca să avertizez asupra unui pericol mortal pentru peninsula coreeană: Kim pregăteşte o ofensivă asemănătoare la o scară mult mai mare, după ce generalii din subordine vor colecta hârtia igienică folosită de el pe timpul unui an. Nu cred că Sudul, cu toată asistenţa americană, va putea face faţă unui asemenea atac neconvenţional. Singurul contraatac eficient ar fi ca, în cooperare cu Rusia şi China, să se instituie o blocadă totală care să-i taie Marelui Lider sursele de aprovizionare cu delicatese din toată lumea. Vă doresc succes, eu o să cer azil politic în Australia, să fiu sigur că nu mă va ajunge valul bacteriologic!"

Sunt informaţii că în Coreea de Sud se aşteaptă cu sufletul la gură ca locul anemicului practicant de diete politice numit Obama să fie câştigat de Donald Trump, singurul în măsură să ţină piept prin băşinile emanate pantagruelicului adversar nord-coreean. Gigantul Samsung promite chiar să mai piardă nişte procese cu despăgubiri de miliarde în faţa uriaşului american Apple, şi chiar îşi pregăteşte angajaţii pentru conflictul cu Nordul impunându-le consumul susţinut al merelor verzi în timpul programului de lucru. S-a constatat că până şi cocorii nord-coreeni, care obişnuiau să plângă la apariţia Tovarăşului, acum şi-au făcut apariţia în Sud, unde se plâng că emisiile de ripostă ale Marelui Kim le-au dereglat total busola biologică şi pofta de ciuguleală raţionalizată.

 

Citeşte şi:  Mai bine comunist şi dictator

                    Oliva Ştir vă recomandă: Kumdang-2, singurul vaccin natural

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare