HomeActualitateMurim, luptăm, de card ne lepădăm

Murim, luptăm, de card ne lepădăm

Din nou se dovedeşte ce bănuiam de mult timp, anume că nasc şi la Moldova români adevăraţi: judeţul Neamţ e pe primul loc în topul cardurilor de sănătate refuzate "din motive religioase sau de conştiinţă". Am luat legătura cu asociaţia "Card retro e Satana", constituită de monahii care se opun din răsputeri cardurilor de orice tip încă din timpul când marele sfătuitor Justin Pârvu mânuia personal paloşul credinţei fără card în portofel. Am vrut să ştim principalele motive datorită cărora nu-i lasă credinţa şi conştiinţa pe enoriaşii lor să folosească afurisitul instrument. Părintele Biometrie Nemţeanul ne-a oferit lămuririle necesare:

"Suntem preafericiţi că oamenii ne urmează sfaturile şi mâhniţi că nu sunt mai mulţi, astfel ca lupta sfântă cu autorităţile mânate de Satana să fie biruitoare. Judeţul nostru este primul în această întrecere anticard şi asta ne umple sufletele de curaj. Pentru a nu mai recurge la argumentele clasice şi să fim acuzaţi de misticism medievalist, cercetătorii noştri au studiat, cu ajutorul Domnului, vechi izvoare bisericeşti şi îndrumare de tămăduire trupească. Suntem astfel în măsură să vă prezentăm, argumentat, mulţimea bolilor la care sunt expuşi mirenii folositori ai cardului. Vă citez câteva la repezeală, dacă doriţi tot studiul aprofundat îl puteţi lesne obţine la sediul nostru, acum cu o reducere de 66%, aşa că nu rataţi oferta promoţională: endocardită, infarct miocardic, tahicardie, bradicardie, cardiomiopatie, insuficienţă cardiacă. Ultima este şi cea mai răspândită printre români de când cu capitalismul demonic, marea majoritate (mai ales la noi, în Moldova) plângându-se de insuficienţă cronică pe card. 

Profit de ocazie pentru a mai lansa încă un apel dreptcredincioşilor pentru a se lepăda de această plăsmuire a diavolului. Mişcarea noastră a slăbit mult de când uriaşul duhovnic Justin Pârvu a trecut la cele drepte, sfinţia sa fiind cel care a demonstrat clar că însuşirea actelor cu cip este vânzare de Hristos şi păcat împotriva Duhului Sfânt. Vreau să mai desfid totodată pe toţi acuzatorii mei care susţin că eu, personal, aş fi ridicat şi folosit cardul. Nu am făcut-o decât atunci când m-am operat de apendicită, deoarece am urmat exemplul aceluiaşi mucenic Justin Pârvu când a acceptat să fie operat de un medic, deşi toată viaţa refuzase amestecul cu bisturiul al omului în creaţia Domnului. Imediat după externare l-am trimis înapoi de unde a venit, arză-l-ar focul gheenei veşnice de drac luat pe dindărăt! Domnul cu voi, cardul înapoi!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare