HomeActualitate7 mari iubiri reaprinse de Sfântul Valentin

7 mari iubiri reaprinse de Sfântul Valentin

Deși Valentine's Day este o sărbătoare de import occidental, contrară spiritului pravoslavnic al Dragobetelui nostru cu origini slave, fenomene inexplicabile s-au petrecut în România pe 14 februarie încă de la primele ore ale dimineții. Vă dezvăluim aici misterioasele manifestări, sub rezerva neverificării lor din cel puțin trei surse:

1. Traian Băsescu s-a prezentat matinal la intrarea casei din Zambaccian, implorându-l pe Adrian Năstase să-i ierte clipele rătăcirii și înșelatul cu Justiția. Cei doi s-au îmbrățișat îndelung, Băsescu rămânând să petreacă noaptea cu fostul său vecin ca în vremurile când, invitat de Năstase la un coniac fin, finaliza prin a deveni netransportabil.

2. Pepe a fost văzut cu o chitară sub fereastra lui Zăvo, cântând în adaptare latino "Spune-mi cine, spune-mi cine mi te-a luat de lângă mine?" Drept răspuns ar fi primit o pastramă în cap, plus ganterele uitate la ultima lor întâlnire fără înștiințarea paparaților.

3. Petre Roman a sunat, cu o floare presată din oracolul liceean în mână, la ușa fostei soții, profund tulburat de drama ei trăită prin mutarea într-un simplu parter de vilă a RA-APPS. Doamna Mioara și-a mărturisit mâhnirea datorată suferinței ex-ului, ajuns ex-parlamentar pe motiv de incompatibilitate. De emoție, i-a răspuns în arăbește, dar asta n-a fost o problemă pentru poliglotul domn Roman, vorbitor a 69 de limbi și rusește.

4. Nilă a ajuns la locuința Cruduței înaintea procurorilor, pentru a-i jura credință veșnică și multe goluri, bine plătite, în activitatea fotbalistică. Cruduța a plâns de fericire și l-a asigurat că ea n-a ținut niciodată cu Brașovul, unde s-a dus doar în extrasezon alături de titulara Gureșoaie. La final, Nilã a fost primit înăuntru, fiind așteptat sã mai iasă odată cu Gigi Becali.

5. Radu Mazăre a pregătit de Ziua Iubirii pachete speciale pentru pensionarele nonagenare ale Constanței și a cerut public iertare că n-a putut coborî baremul din pricina interminabilei crize băsiste. Edilul le-a încredințat pe sărbătorite că ele au rămas adevărata sa dragoste, afișările alături de manechine în bikini fiind numai aventuri trecătoare. Doamnele au apreciat drept încântător gestul prim-amorezului local, jurându-i fidelitate eternă în fața urnelor, de votare sau mortuare.

6. Arșinel și-a început ziua prin dăruirea unui imens buchet din inimioare partenerei sale de o viață Stela, la cutie cu jurămintele de stabilitate față de cuplu atât timp cât l-or ține organele netransplantabile. Conform instrucțiunilor din prospectul Catena – cam până când Dolhasca va fi transplantată în Schengen, cu doctorul Ponta la conducerea spitalului numit România.

7. Ion Iliescu și-a făcut apariția la Ghencea în zori și purtând un buchet de imortele. Într-un cadru de înaltă vibrație patriotică și elan revoluționar a depus florile pe actuala locație a multstimatului și iubitului tovarăș Nicolae Ceaușescu, hohotind printre lacrimi: "Măi dragă Nicule, mă vei ierta vreodată?"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare