HomeActualitateRaluca Turcan: datorită PDL există FULL HD!

Raluca Turcan: datorită PDL există FULL HD!

Pentru că tot suntem în perioada fertilă pentru perlele BAC, Raluca Turcan și-a demonstrat, în Comisia de Cultură a Senatului, cultura datorită căreia a ajuns un politician de frunte…(cenzurat): s-a indignat, de față cu toți colegii ei, senatorii, că există TVR HD, adică un post de televiziune național la Hunedoara. Doamna deputat a invocat astfel o cheltuială inutilă a TVR, în condițiile actuale – când televiziunea publică are nevoie urgentă de restructurări.

Din informațiile apărute neoficial după ședința respectivă, aflăm amănunte suplimentare: Raluca Turcan s-a declarat satisfăcută că industria electrotehnică românească produce la Hunedoara televizoare ale tuturor brandurilor importante, ca Samsung, Sony, LG și multe altele. Magazinele românești sunt full cu televizoare FULL HD, o adevărată mândrie pentru orașul Hunedoara și guvernarea portocalie ce a inițiat acest proces investițional.

"Să nu mai zică lumea că noi n-am știut decât să tăiem", a declarat dna Turcan, "datorită nouă, care am știut să atragem investiții majore, a ajuns Hunedoara să se bată cap la cap cu Marea Chină producătoare azi a orișice pe lumea asta. O fi fost dl Boc mic, dar mulțumită dânsului a devenit Hunedoara, din oraș siderurgic, un centru al electrotehnicii și digitalizării mondiale. Iar acum Ponta culege roadele și se fudulește, nemeritat, cu munca altora. A văzut cineva full de televizoare cu TR în coadă?!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare