HomeActualitateANTENA 3 ESTE AICI: avem dovada că Băsescu turna...

ANTENA 3 ESTE AICI: avem dovada că Băsescu turna direct lui Ceauşescu!

Antena 3 a prezentat un document care demonstrează că Traian Băsescu era turnător plătit de Securitate, în dolari. Actul este realizat pe computer, adică o sculă apărută ulterior datării documentului, dar nu se lovesc ai lui Gâdea şi admiratorii lor de asemenea amănunte irelevante. Mai mult, în Epocă exista computerul românesc "Felix", ce dovadă mai clară de atât vreţi? Încurajat de succes, colectivul redacţional antenist pregăteşte lansarea adevăratei bombe antibăsiste, pe care v-o prezentăm noi anticipat, să rămână Gâdea cu buzele umflate. Iată o notă informativă din 1985, redactată de asemenea pe un calculator Felix:

Mult stimate şi iubite tovarăşe Nicolae Ceauşescu, secretar general al Partidului, Preşedinte al RSR, personalitate de talie mondială şi respectat luptător pentru pace,

Mă numesc Băsescu Traian şi sunt, datorită Partidului şi Dvs personal, comandant al navei Biruinţa – realizare tehnologică de uriaşă performanţă datorată indicaţiilor Dvs preţioase, urmate cu însufleţire patriotică de toţi oamenii muncii de la oraşe şi sate. Vreau, în primul rând, să vă mulţumesc în numele colectivului marinăresc pe care am onoarea să-l îndrum pentru minunatele condiţii de muncă şi viaţă, fiind cu toţii mândri să reprezentăm ţara şi pe conducătorii ei în plan extern. Noi ne facem datoria cu vigilenţă, deoarece contactul cu străinătatea oferă numeroase tentaţii capitaliste îndreptate de către duşmanii patriei noastre împotriva construirii societăţii socialiste multilateral dezvoltate sub îndrumarea Dvs – primul timonier al ţării. Alături de tovarăşa Elena Ceauşescu, savant de largă recunoaştere internaţională, veţi duce corabia RSR pe cele mai înalte culmi ale progresului şi civilizaţiei.

Vreau însă prin prezenta să vă aduc la cunoştinţă unele aspecte negative apărute în activitatea de muncă şi creaţie, cu rugămintea de a ordona Dvs personal măsurile reparatorii ce se impun, conform normelor muncii şi echităţii socialiste. Eu, lucrând cu vaporul în comerţul exterior, am deseori contacte cu reprezentanţi care se ocupă de relaţiile economice externe ale patriei. În acest sens, la ultimul voiaj în Anglia, am vrut să cunosc la faţa locului decăderea capitalistă pe care noi, românii, o dispreţuim din toată inima, pentru a culege unele informaţii necesare cooperării mele cu organele de Securitate ale Statului. Am vizitat un bar de lux, unde am consumat o limonadă rece, costând cât toată diurna mea de comandant pe o săptămână. Menţionez asta ca să relatez la ce putrefacţie a ajuns societatea de consum, şi mulţumim PCR şi Conducătorului său că la noi nu sunt posibile asemenea fenomene degradante.

În timp ce îmi beam liniştit limonada şi luam, în gând, notiţe informative, am observat că lângă masa mea s-a aşezat un grup de oameni părând a fi indivizi ocupaţi cu afaceri. Discutau în limba engleză, cunoscută de mine la perfecţie din şcoală şi, la un moment dat, a venit vorba despre Republica Socialistă România. Atunci toţi şi-au îndreptat atenţia spre un individ foarte brunet, cu aspect de afacerist indian, adresându-i-se cu "Mister Voiculescu" şi cerându-i să relateze exact situaţia din ţara noastră, dânsul fiind deci în mod clar un tovarăş din comerţul exterior. 

Ţin să vă sesizez cu mare indignare patriotică şi cetăţenească felul în care s-a comportat verbal respectivul tovarăş, afirmând în faţa celorlalţi că în România este dictatură personală şi că el e un luptător, pe toate căile posibile, împotriva tiranilor din RSR. Aşa ştie tovarăşul Voiculescu să mulţumească pentru politica Partidului şi a Dvs, datorită căreia a ajuns pe o funcţie importantă şi reprezentativă. Am simţit că-mi stă în gât limonada imperialistă când acest trădător a susţinut, sus şi tare, că Dvs, Marele Tovarăş Ceauşescu, sunteţi, mă scuzaţi, citez exact din memorie: "sun of the beach". Nu ştiu ce a vrut să spună de fapt, specialiştii Securităţii vor descifra sensurile, dar mie mi s-a părut ceva foarte negativ deoarece toţi de la masă au râs flegmatic, repetând, mă scuzaţi din nou, cuvântul "fuck". Pe acesta îl cunosc prin natura meseriei de marinar şi vă asigur că nu-i deloc ceva principial, în acord cu normele eticii socialiste.

Eu nu mi-am făcut decât datoria să vă relatez direct întâmplarea. Nu am vrut să informez mai întâi superiorii ierarhici pe linia Securităţii fiindcă am aflat că tovarăşul Voiculescu are relaţii şi funcţie sus-puse în cadrul Organului respectiv şi ar fi fost posibil să se muşamalizeze totul. Vă rog, tot în numele colectivului ce îl conduc, să luaţi măsurile considerate necesare pentru ca asemenea fapte reprobabile să nu mai umbrească atmosfera de înaltă ţinută patriotică în care ne desfăşurăm activitatea. 

Trăiască lupta pentru pace, trăiască RSR, PCR şi Conducătorul iubit, Tovarăşul Nicolae Ceauşescu, spre comunism navigăm în zbor!

                                                                                                            22.12.1985                                                    Cdt. Băsescu Traian (nume de cod "Udrea")

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare