HomeActualitate10 lucruri incredibile despre ziua lui Gigi Becali

10 lucruri incredibile despre ziua lui Gigi Becali

1. Colegii de celulă ai lui Gigi Becali au pus mână de la mână pentru a-i cumpăra ceva frumos sărbătoritului: primul săpun care nu alunecă, pe o parte având o bandă de șmirghel, și pe cealaltă arici.
2. Clovnul Ronald McDonald va întreține atmosfera la petrecere, el fiind furnizorul de produse alimentare: McOaie, McBerbecuț și McBăbăiatule.
3. Cristian Gog îi va face pe toți să-și piardă pulsul pentru câteva minute când va scoate de sub masa din cantină un plic în care scrie dacă Steaua joacă sau nu în Champions League.
4. Loredana Groza va cânta la petrecere celebrele ei hituri „Le le” „Me Me”, „Zeghe zeghe”.
5. Pentru că n-au avut un alt motiv, feministele vor organiza un flash-mob în fața penitenciarului pe piesa „Vine poliția”.
6. O icoană făcătoare de minuni din Pipera a lăcrimat zer de la primele ore ale dimineții.
7. PreaFericitul Daniel a declarat în această dimineață că George Becali va avea loc special în cadrul Catedralei Neamului. O celulă numai a lui.
8. Suporterii steliști care nu-l suportă pe Gigi s-au prezentat la penitenciar cu un banner pe care scrie „N-avem pe cin` să jignim/ Și ne cam plictisim” și „Gigi, afară din Jilava”.
9. Pentru că vrea să-și asigure și o a doua eliberare, Adrian Năstase a-nceput să scrie o carte despre Gigi Becali.

10.Traian Băsescu a declarat că nu știe cine e Gigi Becali: „Nu îmi amintesc nimic. A fost o chestie de noapte…eram puțin amețit…”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare