HomeActualitate10 lucruri nocive în carnea de pui

10 lucruri nocive în carnea de pui

1. Mormoni de creștere – după ce mănânci noua carne de pui, tratată cu mormoni de creștere, îți vine să bați din ușă-n ușă și să-ntrebi disperat „unde-i Iisus?”, și dacă l-a găsit cineva pentru că ai o mare nevoie de el. Fiind conștient că e finalul, îți pui și un costum frumos pe tine.

2. Steroizi măzăreni – cunoscut și ca „efectul Mamaia”, carnea de pui declanșează pubertatea precoce la fete. Aceasta se manifestă prin ieșiri repetate în cluburile de pe litoral, afișarea la braț cu chelioși cefoși, iar mai apoi împreună cu Radu Mazăre. Tragic, toate tinerele lovite de această boală ajung asistente TV.

3. Benzoat de pontasium – Un aditiv alimentar care dă culoare cărnii și o încheagă într-un singur element, considerat a fi bun și pentru conservare. Rezultatele studiilor au arătat că după consumul excesiv se ajunge la pierderea vederii, inspirației și a originalității.

4. Vitamina Crin – cunoscută și ca „vitamina adormirii Maicii Domnului”, deoarece are efectul opus așteptării. Este considerat ca fiind un aditiv cu un efect mai puternic decât al înțepăturii muștelor Țețe.

5. Beizoat de sodiu – folosit în cantități mari poate provoca rău de mare, stări de amețeală, grețuri și acreală. E substanța după care se spune că-ți pierzi capul/flota.

6. Lecitină roșie – cu toate că-i considerat un aditiv sănătos, lecitina nu mai este considerată bună în ziua de azi pentru că nimeni nu dorește să-și mai amintească ceva.

7. Acid ascârbic – ca și în cazul beizoatului, acidul ascârbic provoacă stări de dezinteres, apatie, depresie. Se tratează cu plecări lungi și dese din țară.

8. Acid cinic – este cel mai periculos adaos comercial, cunoscut și ca „sarea de lamuie”. Provoacă, așa cum e de așteptat, boli ale sistemului bucal.

9. Emulgiatori – singurii aditivi cu efect de mulgere. Boala provocată de acești aditivi se agravează când începe efectul de stoarcere.

10. Clorofilă – cu toate că e utilizată pentru a da un plus de culoare cărnii de pui, clorofila e întotdeauna roșie, veche de 30 de ani, și provoacă stări de delir mistic.

Exclusiv Online.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare