HomeActualitate10 motive pentru care Patriarhului Daniel i s-a făcut...

10 motive pentru care Patriarhului Daniel i s-a făcut rău

Aflat în turneu prin țară pentru a le demonstra românilor că show-urile lui sunt mai ceva decât ale necuratei de Lady Gaga, Preafericitul Daniel a întâmpinat probleme trupești în timpul slujbei de sfințire a unei biserici din Mizil, Prahova. Oare care sunt motivele pentru care Patriarhul a avut nevoie de asistență medicală și nu de una spirituală?

1. Auzind că încep demarările pentru Autostrada Suspendată, PF Daniel s-a panicat crezând că Oprescu nu va mai sponsoriza nici măcar cu un mizilic de câteva milioane de euro Catedrala Mântuirii Neamului.

2. După ce Crin Antonescu a declarat că și ambasadorul SUA la București este un partizan al lui Băsescu, Daniel e neliniștit că poate-i considerat și el, eronat, un partizan, cunoscut fiind faptul că n-are orientări politice, ci doar sponsorizări politice.

3. Postul negru pe care-l începuse cu patru minute înaintea slujbei din Mizil își spunea deja cuvântul. Medicii i-au sugerat s-o lase mai moale cu aerul și să-ncerce niște fleici.

4. După calcule repetate, Daniel și-a dat seama că anul acesta nu reușește să depășească profitul Microsoft, mulțumindu-se doar cu rușinea aplicată McDonald’s-ului.

5. Încă nu știe care să fie compoziția șaormei creștine, urmând ca-n iarnă să deschidă localul creștin-ortodox „La lipia Domnului”.

6. De fapt, Preafericitului Daniel nu i s-a făcut rău, ci a dorit doar să demonstreze că, și el, e om și are nevoi lumești, precum perfuzii, concedii, mâncare mai bună, all-inclusive la bulgari etc.

7. Situația dramatică prin care trec locuitorii statului Liberia îl dărâmă pe partea emoțională pe PF Daniel. Ar vrea să-i ajute, dar dacă liberienii vor dona câtuși de puțin pentru Catedrala Neamului, poate face BOR un împinge-tava în Monrovia.

8. Medicii, sub protecția anonimatului, au declarat că PF Daniel a avut limbrici, cel mai probabil luați după ce a mâncat vreun fel de mâncare exotic la nunta Ebei.

9. Auzind cât costă o planetară de Audi A8, Preamașina Preafericitului, i s-a făcut rău.

10. Este o diversiune băsistă.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare