Revista presei de Black Friday

de Dan Mazilu , 23 noiembrie 2012
moartea citeste ziarul

 

Evenimentul zilei e un ziar serios. Azi, de pildă, se ocupă de Black Friday și de starea site-urilor magazinelor participante: care merge bine, care șchioapătă și care a căzut. Interesant, nu?

Gândul are aceeași deschidere serioasă ca și EVZ, apoi trece, firesc, direct la Becali, despre care ne anunță că „i-a uimit pe toți cu atitudinea sa”, iar ca ilustrație folosește o poză cu Becali arătând ca un papițoi de circ. Mai uimește asta pe cineva? Ei, să fi apărut Becali cu o volum de Kundera la meci, alta era situația!

Adevărul ne informează că, într-un editorial publicat de „Huffington Post”, Victor Ponta se declară mulțumit de „primele rezultate ale guvernării sale”. Asta-mi aduce aminte de ceva din tinerețe. Când eram elev și luam un 6 la matematică, mă declaram întotdeauna mulțumit, ba chiar fericit. Numai mama aspira la un 7 și ar fi fost încântată de un 8. Cam așa e și cu „primele rezultate ale guvernării sale”, despre care, apropo, vorbim abia la sfârșitul acestei guvernări.

Ziarul votanților PPDD, Click!, vrea să ne șocheze cu știrea conform căreia o suedeză a fost arestată pentru că a făcut sex cu un schelet. Eu mă gândesc că e greu să fii femeie și să faci sex cu un schelet, căci la un bărbat înhumat primul lucru care dispare e fix cel pe care-l prețuiește cel mai mult în timpul vieții: sexul. Dar, dacă e să fie adevărat, nu văd ce e șocant în faza asta. Sunt destui bărbați care au făcut sex cu Bianca Drăgușanu (nu și Bote, să precizăm!) și nimeni nu-i arestează pentru asta.

Pro Sport ne anunță, cu lacrimi sincere în ochi, că pe Național Arena a apărut un afiș, în zona persoanelor cu dizabilități, conform căruiaCa să cântăm nu ne trebuie picioare! Iubim Steaua chiar şi din cărucioare”. Foarte frumos, într-adevăr. Păcat că Stelei i-ar trebui alte picioare ca să facă față unor echipe precum Stuttgart. Aseară a jucat ca-n cărucioare. Mă rog, steliștii în cărucioare, nemții pe picioare.

 

 

 

 

 

 

Loading...

Comentarii

+