HomeActualitate5 lucruri esențiale pe care trebuie să le faci...

5 lucruri esențiale pe care trebuie să le faci până la 18 ani

Abia aștepți să fi major și să-ți iei viață în piept, să faci tot ce dorești. Nu te grăbi așa mult să faci 18 ani și încearcă să te bucuri de toate momentele până la împlinirea acestei vârste. Trebuie să trăiești fiecare clipă și să înveți multe lucruri care te vor ajuta în viață. Să te pregătești pentru tot ce va urma. Știi cum se spune…viața de adult implică multă responsabilitate, așa că, nu grăbi procesul de maturizare. Însă, nu strică niciodată să înveți lucruri care te vor scoate din dificultate atunci când vei deveni major.

 

În cele ce urmează, vom discuta despre câte activități interesante poți face chiar dacă încă nu ai 18 ani

 

1. Poți să muncești chiar dacă ești încă minor. Dacă ai nevoie de bani de buzunar, nu ezita să te angajezi. Există foarte multe site-uri care te pot ajuta în găsirea unui job, alege locuri de muncă de pe Mynextjob.ro, aruncă un ochi și vezi ce ți se potrivește. Poți să te angajezi ca ospătar sau să împarți pliante. Nu sunt cele mai râvnite locuri de muncă, dar este un început compromițător.

 

2. Învață o limbă străină. Te va ajuta să comunici mult mai ușor cu oamenii și în acest mod să-ți faci cât mai mulți prieteni din toate colțurile lumii. Făcând acest lucru, poți să înveți alți oameni să vorbească și să scrie în altă limbă.

 

3. Gătește! Alege rețete de pe internet și încearcă să le reproduci așa cum sunt acolo. Când te vei muta la casa ta vei știi să prepari mâncăruri alese și deosebite. Gătește-le prietenilor și părinților tăi, chiar dacă nu-ți iese foarte bine, nu te descuraja. Repetiția este mama învățăturii. În curând vei deveni expert, iar rudele tale vor fi mândri de tine. Te distrezi, dar în același timp ești responsabil și implicat, ceea ce înseamnă că ești pregătit pentru viața de adult.

 

4. Mergi la un festival de muzică. Urmărește festivalurile de muzică din orașul tău și mergi la unul care te încântă. Poți merge cu gașca. Te vei distra de minune și vei avea parte de momente unice și neprețuite. Să-ți iei din timp bilet deoarece se ocupă locurile foarte repede.

 

5, Lucrează la un proiect propriu. Sigur ai un hobby și știi să faci ceva foarte bine. Poate îți place fotografia sau muzica. Creează un blog sau un canal de youtube și pune acolo fotografii sau melodii compuse de tine. Niciodată nu se știe cum vei deveni cunoscut peste noapte și vei face o adevărată carieră dintr-o simplă pasiune. Ai încredere în tine și în forțele tale și vei avea succes garantat. Nu te da bătut indiferent câte obstacole întâmpini!

 

   În concluzie, nu mai este mult și împlinești frumoasă vârstă de 18 ani. Așa că bucură-te și trăiește clipa! Fi recunoscător pentru tot ceea ce ai și încearcă să realizezi toate activitățile expuse mai sus. Fiecare activitate te ghidează către drumul cel bun și spre o viață organizată și echilibrată.

 

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare