HomeActualitateA început Liga lui Mititică

A început Liga lui Mititică

Pentru toți cei care iubesc fotbalul sau vor să înjure pe stadioane, iată că a început campionatul de fotbal, Liga întâi. Va fi primul an in care retrogradează 6 echipe. Cu alte cuvinte, vor retrograda echipele care n-au bani. Bani de cumpărat meciuri.

Interesant este că simte destul de mult haos prin staff-urile cluburilor. Mulți dintre patroni fiind la mititica sau vânzând echipa, nici vâlva nu mai e la fel de mare. Altfel îţi distribuiai atenția la meciuri dacă Becali declara că ajunge în finala UCL fără nicio achiziție. Adică, te uitai la meci de curiozitate și gândeai: "Bă, sunt curios câte își ia Steaua în grupe, dacă n-are jucatori!" Dar așa, nu poți avea fantezii. Câinii roșii au devenit cățeluși cu păru' tuns pe la hotelurile lu' Negoiţă, căci bani nu mai sunt. Rapidul e filosof: a intrat in Liga 1 și a murit înainte să moară. Chiajna și-a făcut teren sintetic, de la bogăție, vă dați seama. Astra se crede deja Real Madrid. Un Real Madrid cu nouăşpe inși în galerie, și ăia învoiți de Niculae de la săpat șanțuri. Mare echipă, mare!
Întrebat ce crede despre aranjarea meciurilor, Mitică Dragomir spune: "Domnule, ascultați-mă aicea ce vă zic, toate meciurile vor fi corecte în sezonul ăsta. Dar dacă aveți diverse nelămuriri, mai sunați-mă din când în când ca să vă dau câte un pronostic corect!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare