HomeActualitateACȚIUNE ÎN FORȚĂ Poliția a evacuat o tabără de...

ACȚIUNE ÎN FORȚĂ Poliția a evacuat o tabără de englezi nomazi de la marginea Capitalei

Scene tensionate s-au petrecut astăzi în București, după ce polițiștii, însoțiți de mai multe brigăzi de jandarmi, au evacuat cu forța o tabără de englezi nomazi care ocupaseră ilegal un câmp de la marginea Capitalei. La acțiune a participat și o delegație de polițiști britanici, trimiși special în România pentru a facilita comunicarea cu cetățenii britanici. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene și pulanele din dotare, însă nimeni nu a fost rănit.

Evenimentele de astăzi au o strânsă legătură cu tensiunile dintre cele două state, pricinuite de iminenta ridicare a restricțiilor de muncă din Marea Britanie pentru cetățenii români și bulgari. Convinși că milioane de români vor invada Regatul Unit pentru a le fura slujbele, mai mulți cetățeni britanici au venit cu familie, copii, animale în România pentru a le arăta românilor cum e să-ți vină în țară emigranți nedoriți. Inițial, aceștia voiau doar să ne plătească cu aceeași monedă, să tragă un semnal de alarmă, însă aceștia au fost atât de impresionați de România încât au decis să rămână. Unul dintre cetățenii britanici, englez, a declarat astăzi că nu vrea să plece din România pentru că „băutura e ieftină, vremea e excepțională, femeile sunt mult mai frumoase decât în UK și aveți chiar și regi internaționali. Mă simt ca acasă!”.

De altfel, în ultimele săptămâni, în Capitală au avut loc tot felul de conflicte între spălătorii de parbrize români și cei britanici. Cei români se plâng că ar fi fost goniți cu forța de către britanici, furându-le astfel singura sursă de venit. De cealaltă parte, șoferii români se plâng că spălătorii de parbrize din centrul Bucureștiului au devenit mai obraznici decât de obicei, îi înjură în engleză și nu mai acceptă câțiva lei, ci de la 10 euro în sus.

Ministerul de Interne a remis astăzi un comunicat de presă prin care asigură cetățenii români că monitorizează cu atenție toți emigranții britanici care sosesc în țară și că autoritățile competente vor lua toate măsurile necesare pentru a-i trimite înapoi în Marea Britanie. În sensul acesta Guvernul Românie e pregătit și să ofere 300 de lire sterline de persoană pentru a-i convinge pe nomazii britanici să plece din România.

exclusiv online

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare