HomeActualitateAcuzate de manipulare de OSCE, vuvuzelele de la Antena...

Acuzate de manipulare de OSCE, vuvuzelele de la Antena 3 reacționează

Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa a acuzat, recent, trustul lui Dan Voiculescu, prin intermediul trompetei oficiale Antena 3, că ar fi fost, în perioada alegerilor, un „instrument de propagandă politică”. Reacția vuvuzelelor lui Voiculescu nu a întârziat, evident, să apară, Mircea Badea și Mihai Gâdea fiind cei mai vocali.

Mircea Badea a promis că, dacă se enervează, o să meargă peste ei să le arate cine-i șefu’ în România, pentru că aici au votat 7,4 milioane de oameni împotriva Tiranului. El a mai spus că a fost recent la Viena cu Dan Voiculescu, așa că nu i-ar fi prea greu să ajungă din nou la sediul central al celor de la OSCE. Prietene, cine mai sunt și imbecilii ăștia? Auzi, OSCE… Puteau mai bine să-și zică OSB, Organizația Slugilor Băsiste care pupă băsul. Pun pariu că și ăștia sunt conduși tot de vreun Giumbix cu mufarină de handicapat! ar fi declarat Mirci unor apropiați.

Deși mai puțin violent în comparație cu șpagatistul de la ora 11, Mihai Gâdea a promis, la rândul său, că se va răzbuna pe OSCE. Astfel, în emisiunea lui de astăzi, el anunță dezvăluiri colosale despre afacerile pe care Secretarul General al Organizației le are cu Băsescu și cu ceilalți pedeliști din țară. Din câte se pare, Gâdea o va acuza pe Monica Macovei că a fost trimisă de multe ori să-i ducă celui care conduce OSCE, drept mită, creme, loțiuni de corp și pufuleți în schimbul atacurilor împotriva trustului Intact.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare