Adrian Mutu: "Promisiunea te poate scoate din foame"

de Marius Pantaie , 29 mai 2014

Adrian Mutu ne-a dezvăluit la o sticlă, mereu plină, și două pahare, mereu goale, că în viață e bine să fii deștept dacă vrei să nu sfârșești prost.

 

Reporter: Adrian, când ai venit la Petrolul ai zis că vrei titlul, cupa și să dai cât mai multe goluri. Eu am râs atunci vreo două zile, de am făcut hernie inghinală, dar se pare că am avut dreptate, nu?

Mutu: Bine, mă, și ce dreacu vroiai să spun? Că abia stau în ghete și că am și eu nevoie de o echipă mai acătării ca să nu uite lumea de mine? Am și eu o familie de întreținut, videoclipuri de jucat, navete de vin de cumpărat, nu e așa ușor să fii Mutu.

Bun, dar ce n-a mers ca să fii Mutu de altădată?

E greu la Ploiești, pentru că orașul nu-ți creează condiții propice performanței la nivel înalt. Cu greu găsești un ospătar pe care să-l bați de la miezul nopții până spre dimineață; majoritatea leșină înainte de ora două, zici că sunt pui de Crevedia. Chiar i-am zis unuia care a căzut lat din doi pumni: păi dacă veneam cu ranga învelită în prosop, ce mai făceai, mă?

Așa, altceva?

Nu e vin de calitate. Păi, în Italia, beam o ladă și a doua zi rupeam antrenamentele, pe când aici, după două butelii mă doare capul și, în consecință, nu mă pot pregăti corespunzător. Cred că e contrafăcut.

Bun, dar fanii sunt dezamăgiți de performanțele tale. Ce le transmiți?

Dacă îmi iese pasența cu algocalminul, cum mi-a recomandat un doctor, și nu o să mă mai doară capul noaptea, eu zic că am potențial să dau multe goluri și, de ce nu, să ne bucurăm împreună de încă un titlu și o cupă. Hai noroc!

Loading...

Comentarii

+