HomeActualitateAlt bou, alt banner în drum: Răzvan Condurățeanu (PSRO)

Alt bou, alt banner în drum: Răzvan Condurățeanu (PSRO)

Vă mai amintiți când spuneam acum puțin timp că un candidat Mişcarea Populară și-a pus bannerul electoral de nu vedeai semaforul într-o intersecție? Se pare că o altă putere neștiută a presei e să mute bannerele. Ha, cine știa! Asta înseamnă că avem o șansă să înfrumusețăm orașele. Ok, nu le putem face funcționale, dar putem scăpa de violul ăsta vizual care se întâmplă cu ocazia alegerilor. Gata cu bannerele puse aiurea și peste tot!

Astăzi, cu ajutorul unui cititor A.C., am găsit o măgăoaie electorală pe aproape un trotuar întreg. În zona Mega Mall-ului din București am dat peste o Mega Mitocănie din partea candidatului pentru Sectorul 2, Răzvan Condurățeanu.

Așa cum vedem și în fotografie, avem una bucată pistă de biciclete liberă (cât respect, mulțumim!) și cam tot atât spațiu pentru pietoni. În rest 90% din trotuar e ocupat de candidatul PSRO. O să mă întrebați, pe bună dreptate, ce micțiune împotriva vântului e PSRO. Vă mai amintiți de Președintele de O Noapte? Mircea Geoană? N-a putut să stea departe de politică, mai ales după atâtea „realizări” și s-a gândit ca odată mazilit din PSD să-și facă o cloacă numa’ a lui: PSRO. Și a adunat și el de pe unde a putut să-și facă o gașcă simpatică de care nu poți merge pe trotuar!

Acum, cine-i Răzvan Condurățeanu? El e nesimțitul din imagine care n-a avut grijă să nu deranjeze electoratul. Nici n-am să mă leg de faptul că-i vreun traseist politic fără coloană și doctrină. Ori de faptul că-i bănuit de tot felul de afaceri. Ori că ar spune lumea că-i umbra fostului lider UNPR Marian Sârbu. Eu o să spun atât: e un nesimțit cât bannerul lui electoral de mare.

Acestea fiind zise, așteptăm să mai vedem un rahat electoral dispărând din spațiul public și vă reamintim c-o să continuăm să taxăm mitocănia asta sezonieră. Alegători, țineți minte, cum își aranjează campania așa vor face și cu orașul.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare