HomeActualitateAm aflat unde e Condrea: la loc cu verdeață!

Am aflat unde e Condrea: la loc cu verdeață!

Decupată parcă dintr-un scenariu prost de film cu mafioți, adaptat la realitățile din România – cu singura excepție că niciun actor nu mănâncă ciorbă – presupusa moarte a patronului Hexi-Pharma pornește de la premisa greșită că avem toți pene pe spate, ciungă-n păr și ulei de la PSD/PNL în sacoșe. Atâta amatorism n-am văzut nici la brigada artistică a Căminului Cultural din Corocăiești!

Nu e neapărat nevoie să fii adept al teoriei conspirației, nici să porți cască de staniol, să nu-ți audă șerpilienii gândurile, ca să îți dai seama că suntem în fața unei înscenări colosale. De la procesul lui Ceaușescu n-am văzut ceva mai prost pe micul ecran. Bine, băi, mogulilor, chiar nu puteați să ne dați și nouă un film mai mișto, duminică seara? A trebuit să ne dați o comedie de râsul curcilor, cu moartea lui Condrea care nu știm dacă e Condrea, dar s-ar putea să fie Condrea, pentru că era îmbrăcat cu niște haine ca ale lui Condrea, deși la fel de bine s-ar putea să nu fie Condrea, pentru că hainele nu erau unicat, ci luate din magazine, și mai există sute, poate chiar mii de haine identice?

De ce a dispărut Condrea din peisaj tocmai acum e simplu de spus: pentru că foarte probabil ar fi ciripit la DNA tot ce știa. Și băieții din sistem apreciază trilurile artistice, dar nu și când ”păsărelele” cântă despre ei. Problema care se pune e însă unde a dispărut Condrea? Probabil că la ora asta milioane de români se gândesc deja la următorul scenariu: cineva a tăiat frânele de la mașină lui Condrea, iar patronul Hexi-Pharma a intrat în primul copac întâlnit în cale. La fața locului nu sunt urme de frânare, mașina e muci, daună totală, prinde orbul, scoate-i ochii, găsește lichidul de frână! Asta în timp ce alte milioane se gândesc  la alt scenariu: cineva a luat un cadavru de la IML, a avut grijă să-i dea cămașă curată, pantaloni la dungă și geacă perfect ca a lui Condrea, s-a îngrijit, de asemenea, să-i pună și actele la vedere, să le găsească mai ușor poliția și pe urmă l-a izbit de un copac, cu mașina lui Condrea. Și la ora asta Condrea ori se uită la știri, mâncând floricele, ori e deja în cursa de Tahiti sau Mauritius. Evident, pe cadavru va fi ”plantat” ADN-ul lui Condrea, ca să nu existe discuții. Deci toate sunt la locul lor: cadavru desfigurat, cum zice la filmele cu mafioți avem? Avem. Hăinuțele lui Condrea avem? Avem. Mașinuța lui Condrea făcută armonică avem? Avem. Actele lui Condrea la vedere avem? Avem. Case closed, cum ar zice milițianul Șoric.

Vi se pare absurd un asemenea scenariu? N-aveți idee câți români vor jura că așa s-a întâmplat!

Oricum ar fi, lucrurile sunt clare: și într-un caz, și în celălalt, Condrea se află la loc cu verdeață – fie în Rai, fie pe vreo insulă exotică, iar verzișorii pe care Hexi-Pharma i-a produs sunt și ei puși la loc sigur, de băieții deștepți din sistem. Numai noi, cetățenii cinstiți din țara asta, câți om mai fi rămas, stăm ca proștii și căscăm gura la televizor, fără să ne dăm seama că mafioții ăștia ne sinucid pe banii noștri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare