Americanii vor declanșa la Constanța acțiunea militară "Park Storming"

de Nestor , 06 mai 2015

Militari americani aflați în România vor participa, alături de angajați RAJA, la ecologizarea Parcului Tăbăcărie din Constanța. Acțiunea se va desfășura vineri, timp de trei ore. Zona vizată este pământ sfânt românesc, adică plină de gunoaie, resturi menajere și maidanezi.

Generalul Schwartz, coordonatorul operațiunii, a dat asigurări că nu se va folosi desantul aerian, pentru a nu panica boschetarii și câinii comunitari. Asaltul va fi doar unul la sol, cu accent pe capturarea inamicului în saci menajeri. Angajații RAJA vor avea misiunea de a păzi sacii menajeri, pentru a nu fi confundați de localnici cu obiectele lor personale. Autoritățile au promis și prezența unor agenți ai Primăriei bine antrenați, care vor avea grijă ca angajații RAJA să nu rechiziționeze ei sacii menajeri. Comandamentul american se declară convins că agenții Primăriei se vor limita la un număr rezonabil de saci alocați rezervelor proprii, după ce i-a stimulat financiar pe aceștia, cu bon fiscal.

Se preconizează o participare consistentă a populației constănțene, mulți băștinași pregătindu-și din timp ranițele cu bere și mititei, alături de tehnica audio cu Salam. Ei vor furniza fondul sonor necesar unui climat de muncă și prietenie între popoare. Deoarece, în lipsa rușilor frați de pahar și grătar, suntem nevoiți să le lăsăm americanilor favoarea de a ne curăța parcurile. Doar nu degeaba i-au așteptat atâta timp bătrânii noștri să le arunce ceva din avioane, nu?

Loading...

Comentarii

+