HomeActualitateAnaliza fenomenului auto second hand Germania si de ce...

Analiza fenomenului auto second hand Germania si de ce cumpara oamenii masini la mana a doua?

Oricine poate observa ca industria de masini rulate aduse din strainatate creste fara oprire. De ce este oare asa de infloritare industria auto second hand Germania?

In mare, raspunsul este reprezentat de faptul ca orice om, indiferent de varsta si categorie sociala, isi doreste o masina la un moment dat in viata. Ba mai mult, foarte multi schimba cel putin 2-3 masini de-a lungul catorva zeci de ani.

Preturile foarte mici ofera siguranta si flexibilitate in luarea unor astfel de decizii de cumparare, deci este evident ca masinile second hand, in special cele aduse din Germania, reprezinta un trend care nu va disparea prea curand de pe piata auto.

Desi acum 10-15 ani masinile second hand erau preponderent alegerea indivizilor cu resurse financiare reduse, in ziua de azi nu mai apar astfel de diferente, oamenii cu venituri peste medie fiind foarte receptivi la astfel de automobile.

Ritmul foarte agitat in care traim si lipsa unei stabilitati de orice fel ne fac mult mai inclinati spre a face investitii mai reduse cu riscuri mai mici, iar masinile second hand ilustreaza foarte bine asta.

Cumpararea de la firme autorizate

In primul rand, e util sa mentionam ca masinile noi se devalorizeaza foarte repede, deci automobilele rulate sunt foarte oportune pentru cei ce vor sa investeasca inteligent. Bineinteles, specialistii au anumite recomandari care vin in ajutorul oricarui om care isi doreste o masina second hand dar nu este informat complet in legatura cu acest fel de alegere.

Cei din echipa VipCarsAutomobile.ro ii sfatuiesc pe cei interesati sa se orienteze spre firme autorizate, cara ofera siguranta unor masini bune, fara vicii ascunse. Pe cand un vanzator individual nu poate oferi aceeasi siguranta, un dealer autorizat se supune anumitor legi si reglementari care nu ii permit punerea in vanzare a unor produse care nu se ridica la standarde inalte.

De ce din Germania?

Referitor la tara de provenienta, Germania este in topul cautarilor. In mintea tuturor europenilor este intiparit profesionalismul german, iar asta se reflecta si in cazul industriei auto.

Asadar, oamenii se simt mult mai increzatori atunci cand masinile sunt aduse din Germania. Pe langa asta, piata auto nemteasca este foarte dezvoltata, preturile sunt corecte, iar oferta de masini una foarte variata. In plus, masinile folosite in Germania sunt in general bine intretinute deoarece sunt in cea mai mare parte conduse doar pe autostrazi.

Un alt motiv pentru cresterea acestui trend este reprezentat de optiunile financiare oferite. O parte din vanzatorii autorizati de masini second hand pun la dispozitie mai multe solutii financiare pentru cei ce nu isi permit o masina cu banii jos.

Astfel, masinile pot fi cumparate:

  1. Cu plata integrala a masinii la inceput;
  2. Prin rate auto;
  3. Prin contract de leasing.

 

Tentatia de a cumpara o masina second hand din Germania este pe buna dreptate una foarte mare. Nu este nevoie sa va deplasati personal pana acolo sau sa cumparati de la vanzatori individuali in care nu puteti avea incredere deplina, atata timp cat exista pe piata romanesca dealeri autorizati.

 

VipCarsAutomobile.ro sprijina cu succes fenomenul auto second hand Germania, prin punerea la dispozitie a unor masini avantajoase atat din punct de vedere financiar, cat si din perspectiva functionalitatii lor.

 

In acelasi timp, clientii se bucura de servicii suplimentare printre care se regasesc consultanta specializata, servicii de fotografie auto profesionala, parc auto sau punerea la dispozitie a unor solutii financiare avantajoase.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare