HomeActualitateAnunț cutremurător! Osânditul Dracnea își prevede arestarea!

Anunț cutremurător! Osânditul Dracnea își prevede arestarea!

Expert în programe de guvernare și facerea de bine la români, condamnatul (ocnașul, pedepsitul, osânditul conform dicționarului de sinonime) Liviu Dracnea demonstrează capacități paranormale. În cadrul unui maraton de mâncat rahat găzduit de Haznaua 3 hristosul cioplit al politicii românești a declarat: "Primesc amenințări. Ultimele zvonuri care au ajuns la mine este că voi fi trimis la închisoare în aprilie-mai. Cine să ia decizia? Cine poate decide în acest stat. În ultimul dosar de la Înalta Curte. Poate sunt prostii. Este suficient timp până atunci. Ceea ce m-a interesat pe mine este ca instituțiile statului să fie fiecare la locul ei, adică acolo unde le-a pus legea. Eu vă spun ceva și am mai spus acest lucru: eu nu renunț la aceste obiective". Cum ar veni, apostolul hoției instituționalizate este dispus să îmbrace cămașa morții doar pentru ca instituțiile statului să fie așezate la locurile lor așa cum voia și Ceaușescu să-i pună pe mitingiștii din decembrie 1989.  Acesta-i mai patrihoț decât IC Frimu! Prognoza lui Dracnea a fost confirmată imediat de buzele lui Gâdea dar și de cele ale lui Badea.

Teza osânditului nu-i nouă. Ea a mai fost enunțată în 2011 de alt mare prezicător pe numele lui Cozmin Gușă, trăgătorul de sfori de la Realitatea TV. Până și noi am enunțat în minunata revistă fapte pentru care osânditul ar fi trebuit plasat la răcoare și nu cu suspendare, chestie la care statul de drept a rămas rece. În fine, nu mai lungim pelteaua că n-are sens și intrăm direct în subiect. Adică vom arăta că osânditul nu-i vreo babă Vanga, ci doar un nepriponit care știe ce a făcut și care așteaptă cu înfrigurare ca statul de drept să vină și să-l ia la puricat și la condamnat conform legislației în vigoare. Dar nu curând, ci la anul sau la mulți ani. 

Dosarul 67/P/2012 sau cum s-a sifonat niște bănet de la bugetul municipiului Alexandria spre Teldrum.

Evenimentul Zilei scria cam așa anul trecut: <<Comisarul-șef Dan-Emil Manolachi a fotografiat o notă secretă emisă de Serviciul Român de Informații (SRI), care conținea date despre vicepremierul României Liviu Dragnea (PSD) și despre societatea Tel Drum. Manolachi lucra la Serviciul Specialiști din DNA, iar camera foto i-a dat-o lui Valentin -Preda Răducu (PSD), fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Detaliile apar în rechizitoriul prin care cei doi au fost trimiși în judecată, alături de alte șase persoane, pentru fapte de corupție.

„La sfârșitul anului 2012, începutul anului 2013, nu-mi aduc cu exactitate ziua şi ora, procurorul de caz m-a delegat să fac verificări într-un dosar penal al cărui număr nu mi-l amintesc și în care urma să fac verificări cu privire la contractele încheiate de Primăria Alexandria. În fapt, procurorul de caz mi-a înmânat o notă a Serviciului Român de Informații (SRI), în care erau cuprinse date și informații referitoare la persoane fizice și juridice care încheiaseră contracte cu Primăria Alexandria. Din nota respectivă, eu trebuia să verific datele persoanelor care figurau acolo. La momentul în care mi-a fost înmânată nota, procurorul de caz mi-a spus că este vorba și de o societate, din câte îmi amintesc Tel Drum, una din firmele de casă ale numitului Dragnea Liviu, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman. De fapt, procurorul de caz mi-a spus că dosarul respectiv îl vizează pe numitul Dragnea Liviu…”.

Ce avem noi aici?

Avem dovada că deși știe cu ce se ocupă osânditul, statul porcesc român se face că nu vede chestiuni evidente. Codruța a primit informări de la Coldea despre niște mici găinării comise la Teldrum, dar dosarul zace în nelucrare de 4 ani. Cum mama dracului trimiți în judecată șeptarii care au sifonat documente iar pe ocnaș îl lași liber și-l condamni doar pentru o mică șuteală de voturi? Și cum mama dracului celebra teutoană Codruța și DNA-ul ei cel neadormit habar nu au despre golăniile infernale comise de ocnaș în clădirea averii cât China pe care o posedă pe teritoriul național și în afara lui? Aud? Ca și în cazul Ghiță, statul de drept s-a concentrat pe găinării de doi lei și a ignorat tunurile. Păi ori sunteți proști, ori vă faceți că anchetați hoția din țară!  Dacă Ghiță a furat sute de milioane din afaceri oneroase cu statul și voi îl anchetați pentru a condus fără permis, oare cum se cheamă asta? Dacă afacerile dubioase și golănești ale Teldrum zac la DNA în sertar iar ocnașul o face pe binefăcătorul românilor la guvern, cum se cheamă asta? Ziceți, băi, Băsescule și băi Iohanise, chiar așa cretini ne credeți?

De ceea reviu și arăt că ceea ce vedem astăzi este o comedie de prost gust. Suspendarea lui Coldea, fuga lui Ghiță, comedia dedoi lei jucată de ocnaș în apărarea statului de drept sunt numai trucaje de prost gust. Jucăm într-un film în care nu există băieți buni și personaje pozitive iar publicul care aplaudă pare mai prost ca oaia Miorița de la care ne revendicăm de 2000 de ani. Un film cu proști și hoți pentru tâmpiți la care ne uităm de mii de ani, precum curca la lemne. Culmea e că suntem atât de fraieri că plătim și biletul.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare