HomeActualitateAtinge-ti mai repede obiectivele de marketing, apeland la o...

Atinge-ti mai repede obiectivele de marketing, apeland la o agentie de promovare online

In zilele noastre, tehnologia are un rol determinant in toate domeniile de activitate. Atunci cand vine vorba de publicitate, marketing si comunicare, ea serveste canale de promovare eficiente, care schimba regulile traditionale de a face vizibil un business, a fideliza clientii sau a genera vanzari.  Cum poti beneficia si tu de rezultate performante? Apeland la o agentie promovare online iti vei creste vizibilitatea afacerii tale.

Promovarea in mediul online sau marketingul digital este un sector care merita toata atentia specialistilor si a antreprenorilor. Prin canale precum Facebook, Google, Instagram, LinkedIn si alte medii sociale, poti genera conversii si brand awarness, mai mult decat prin metodele traditionale de publicitate outdoor. Vechile display-uri fizice din mall-uri sau din centrele oraselor destinate reclamelor concureaza, astazi, cu bannerele online si campaniile optimizate pe numeroase canale de comunicare digitale, care aduc rezultate eficiente. Cu alte cuvinte, promovarea online este o realitate constanta, si asta datorita cifrelor de performanta pe care le aduce.

 

Apeleaza la o agentie promovare online pentru a-ti creste vizibilitatea pe Facebook

Realitatea arata ca 1 din 2 romani care se conecteaza la Internet are un cont activ de Facebook. Statisticile dezvaluie ca, in continuare, 5 profile noi sunt create in fiecare secunda. In aceste conditii, in ce mediu ai putea sa iti gasesti mai usor clientii, daca nu online, in timp ce ei navigheaza pe retelele de socializare? Aceasta concluzie a fost reliefata in ultimii ani, motiv pentru care afacerile, indiferent de aria in care isi desfasoara activitatea, au ales sa investeasca bugete in promovarea online, pe canalele de social media. Cele 9,6 miliarde de utilizatori de Facebook din Romania devin astfel useri targhetati de diferite campanii, in functie de criterii demografice, interese, studii sau alte criterii reflectate prin comportamentul online.

[image image-id=”50061″ height=”400″ width=”400″ image-title=”online”]

„Nu pot face eu asta?”. De ce e mai simplu sa apelezi la o agentie promovare online

Facebook este unul dintre cele mai eficiente canale de promovare, iar implementarea si monitorizarea campaniilor a devenit o zona de activitate a profesionistilor in acest domeniu. Exista cursuri specializate, scoli si seminarii axate in mod special pe aceasta zona de expertiza, specialistii in domeniu fiind intr-un continuu proces de perfectionare, pentru a tine pasul cu schimbarile frecvente in politicile de promovare. Cu toate ca exista numeroase oportunitati de invatare, volumul de munca, timpul investit in perfectionare, efortul constant de monitorizare si de calibrare a campaniilor, arata ca, in termeni de eficienta, este mai simplu sa apelezi la o agentie promovare online, care iti poate garanta rezultate vizibile in termen scurt.

 

Ce rezultate iti poate aduce o agentie promovare online

O agentie promovare online iti pune la dispozitie expertiza echipelor de specialisti cu experienta in setarea, implementarea, monitorizarea si calibrarea campaniilor online, optimizandu-ti costurile. Vei putea beneficia de o agenda editoriala realizata in acord cu obiectivele tale de marketing, de campanii ce au ca obiectiv scopurile tale de vanzari, de atragerea utilizatorilor pe website-ul tau, unde vor genera trafic, si nu numai – toate avand ca scop cresterea cifrelor tale de performanta. Fie ca iti doresti brand awarness, mai multe conversii sau fidelizarea clientilor actuali, o agentie promovare online precum Fortin.Agency te va ajuta sa iti atingi tintele propuse. Fortin.Agency este cunoscuta pentru optimizarea costurilor de campanii si rezultatele livrate intr-un termen optim, motiv pentru care o si recomandam.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare