HomeActualitateAtribuțiile lui Olteanu, preluate de colegi: Isărescu va pleca...

Atribuțiile lui Olteanu, preluate de colegi: Isărescu va pleca în concediu în Tahiti în locul lui

Deși viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a fost arestat de DNA și va petrece noaptea la răcoare fără să cheltuiască un ban pe aerul condiționat (că tot la ăștia trage norocul!), activitatea Băncii Naționale continuă. Angajații își văd de treabă, Vasilescu numără, în continuare, lingourile, în timp ce Isărescu învârte banii cu lopata, să nu mucegăiască și să se devalorizeze.

Totodată, după cum s-a și anunțat oficial, atribuțiile lui Olteanu au fost preluat de colegii lui. ”Inițial, și noi am fost debusolați când domnul Isărescu ne-a zis să preluăm urgent atribuțiile viceguvernatorului. Ne-am privit mirați: păi Olteanu de când a venit viceguvernator la BNR n-a făcut absolut nimic, n-a mișcat un pai pe aici, e atribuții să-i preluăm? Abia pe urrmă ne-am dat seama că, de fapt, avea niște atribuții extrem de importante. Una dintre ele era să încaseze lunar o căruță de bani, pentru funcția lui, iar alta era să plece în concediu”, ne-au declarat surse din BNR.

Astfel, după o ședință a boardului BNR, s-a decis ca de acum înainte salariul lui Olteanu să fie numărat de colegii lui, care și-l vor și împărți. Dar, fiindcă suma e prea mare și colegii n-ar mai avea timp să mai fac și altceva toată luna, s-a luat hotărârea ca și femeile de serviciu de la BNR să primească ceva, să meargă mai ușor numărătoarea. Totodată, pentru concediul lui Olteanu s-a organizat o tombolă, care a fost câștigată chiar de domnul Isărescu, astfel încât acesta va prelua cea mai importantă atribuție a adjunctului său, anume plecarea în vacanțe – vara asta într-o mică excursie de o lună la un resort all-inclusive de 5 stele din Tahiti.

În acest timp, Bogdan Olteanu așteaptă verdictul judecătorilor, care vor decide dacă-l țin în continuare în arest, încă 29 de zile, pentru șpaga de 2 milioane de dolari dată de Vântu. ”Ne place că e băiat bun, civilizat, și în plus a venit și gata pregătit de pușcărie, nu ca alții. Păi n-ați văzut ce frumos s-a ras în cap?”, a precizat unul dintre gardienii care-l păzesc pe fostul iubit al Alinei Gorghiu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare