HomeActualitateAvem dovada scrisă: Turcescu i-a turnat în pahar direct...

Avem dovada scrisă: Turcescu i-a turnat în pahar direct lui Băsescu!

Dlui Traian Băsescu, Președinte al CSAT și Comandant Suprem al Forțelor Armate ale României

Nea Traiane, îmi cer scuze că n-am avut timp să scriu până acum, am fost ocupat cu Eurovisionul, unde știți și dvs. cum m-a lucrat informativ Antena 3. Interpretarea mea a fost de departe cea mai reușită; jocurile securiste murdare practicate de concurența antenistă fac însă ca România să se bată din nou pentru locul 25 cu Kazahstan. Mă și mir cum, cu logistica lor, nu l-au trimis pe Badea acolo, să cânte Europei "Bad to the bone" la fluierul lui Ciuvică. Însă nu despre asta vreau să vă informez azi, ci în legătură cu ceva mult mai grav. Știți, desigur, că am fost numit ofițer acoperit al Armatei și îmi desfășor activitatea sub titulatura de ziarist. De la învestire mă tot uit, ca Gâdea-n prompter, la sarcinile mele de serviciu și nu mă dumiresc care ar fi acelea; l-am întrebat pe dl. colonel răspunzător de mine și m-a informat că habar n-are nici dumnealui, cică așa i-a venit ordinul de sus. I-am propus să-i ofer informații pe direcția acoperirii mele, cu referire la activitatea jurnalistică și domnia sa mi-a zis că nu citește ziarele, fiind apolitic datorită meseriei; plus că nu vede literele fără ochelari, pe care refuză să-i poarte, de frica restructurărilor.

Cu respect mă adresez dvs., care le știți pe toate în ce privește serviciile, să-mi trasați expres atribuțiunile specifice. Personal, m-am gândit să încep cu o informare despre cum vă beștelesc zilnic cei de la Antena 3, unde sunteți descris ca dictator, tiran, bolnav de putere, bețiv, afemeiat, escroc și partener al Mafiei italiene; totul la ordinele fostului dvs. coleg din Comerțul Exterior antedecembrist, dl. Dan securist-de-splai Voiculescu. Nici pe mine nu mă tratează corect, afirmând că aș fi colonel băsist și omul din umbră al dvs. Nu-i frumos ca o televiziune condusă de un turnător ceaușist să vorbească astfel despre angajații alteia înființate de vechii tovarăși de muncă și viață în domeniul informațiilor. Cu stimă și mândrie, vă mulțumesc anticipat pentru lămuririle pe care, desigur, mi le veți oferi cu pricepere profesională.

       Să trăiți, bine!                Al dvs. mereu, Lt.Col. Robert Turcescu

Răspunsul dlui Traian Băsescu la nota informativă a dlui Robert Turcescu:

Roberte, lasă-mă-n plm cu informările tale, nu poți să-ți iei și tu liniștit solda fără să faci nimic, ca și colegii tăi de acoperire? Tu nu vezi că ăștia mă freacă mereu cu suspendări și mă tot caută la dosare, securiștii dracului?! Hăhăhă, să fie ei sănătoși, de când le-am secretizat eu pe 100 de ani! Bagă și tu niște informări despre Gâdea, are o față de-ți vine să-l împărtășești ca Gigi, iar Voiculescu să se uite! Hai, te-am pupat, pa! Vine pisicuțul la mine, pregătim scenariul pentru alegerile din 2014!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare