HomeActualitateBă, ești prost? Bă esti nebun? Primărița din Predeal...

Bă, ești prost? Bă esti nebun? Primărița din Predeal n-a fost validată pe motive psiho-pupu

Eu am susținut întotdeauna că la la PSD nu sunt doar proști și hoți, ci și nebuni. Ipoteza mea este confirmată de situația de la Predeal, în care primărița aleasă democratic de populime nu primește votul de investitură din partea consilierilor pe motiv că ar avea probleme la mansardă.

Cristina Frențiu a reușit să câștige alegerile dar, se pare că asta nu i-a folosit la nimic. Mult mai sănătoși la cap decât alegătorii care au votat-o, consilierii PNL refuză să-și de votul pentru investirea doamnei cu pricina. Argumentul invalidării comisiei este acela că, la momentul dezbaterii validării acesteia, a fost prezentat un document din Statele Unite (Frențiu are dublă cetățenie – română și americană) care atestă că persoana în cauză are probleme medicale psihiatrice. Cum ar veni, s-au constatat scurt-circuite multiple la cutia ucrainiană care se manifestă prin simptome diverse. Adversarii politici ai doamnei Frențiu susțin că aceasta se răstește la stâlpii de electricitate și o arde cu prietenii ei imaginari, spirudușii, care au și votat-o.

În replică, doamna ne-a dat pe spate argumentând sec: „…nu există niciun temei legal pentru o astfel de decizie, în Legea alegerilor locale precizându-se foarte clar care sunt situațiile în care nu este validat un mandat: dacă persoana respectivă a pierdut sprijinul politic al partidului sau dacă mandatul respectiv a fost obţinut prin fraudă, ceea ce nu este cazul”.

Adică, zice doamna, nebunia nu e motiv de invalidare a mandatului. Și nouă ni se pare corect argumentul. Câtă vreme n-a dat în cap la lume pe stradă și n-a furat voturile să ne împiedicăm de finețuri d-astea cum ar fi sănătatea la cap? În fond, decât un pesedist corupt care să-i facă la buzunare, cetățenii din Predeal au preferat un primar excesiv de glumeț al cărui singur păcat este că se ceartă cu pereții și dă muștele afară din parcuri. Este evident că doamna în chestiune nu are cum să fure câtă vreme își va exercita mandatul în cămășuță de forță, cu mânecile legate la spate, nu?

Dincolo de indeditul situației și de aberația legii care nu cere imperativ ca un candidat să fie măcar sănătos la cap, trebuie să remarcăm că electoratul PSD a făcut mari progrese. Nu mai votează hoți, ci doar nebuni. Doamne ajută! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare