Bădălău, către Ciolacu: Marcele, te iubim, CĂ CA tine nu găsim!

de Laurenţiu Muşoiu , 21 februarie 2020

Faptul că președintele Pro România, Victor Ponta, a împărțit C(i)olaci, în stânga și în dreapta, la congresul formațiunii sale politice de buzunar, a stârnit confuzie în rândul membrilor Partidului Social Democrat (PSD).

Se pare că premierul demis și redesemnat Ludovic al II-lea Orban a avut nevoie și de o intervenție medicală, după ce i-a rămas în gât C(i)olacu aruncat de Victor Ponta în dreapta.

Dar nici în PSD situația nu este mai roz.

Baronii cu ștate vechi din rândurile social-democraților nu știu cum să mai rupă C(i)olacu, astfel încât toată lumea să fie săturată.

Așa au luat naștere conflicte și lideri cu tradiție au început să sară, unii în ritm de manea.

După diaspora, a venit rândul conducerii interimare a PSD să fie luată la manele de președintele filialei județene Giurgiu, social-democratul provenit din ograda ogrezenilor, Nicolae Bădălău.

Liderul PSD, căsătorit cu o fată din – să nu facem aluzii – Malul Spart, a adresat un mesaj, cu ritm manelistic, conducerii interimare a PSD.

“Că când văd că cioșii ăștia, că care vrea să că conducă conducerea ca calificată a partidului că care e ca cel mai mare partid care este el. E că conducerea PSD trebe să facă ca performanța să meargă. Că când văd membrii ăștia PNL că care vrea să ia ca conducerea… Păi, că care din mine, că care din tine e mai bun, să fâie șăf?”, a spus Bădălău, în maneaua, obținută, în exclusivitate de ACADEMIA CAȚAVENCU, citându-l pe Găbelu, din Lehliu Gară.

Totuși, liderul de Giurgiu i-a transmis buzoianului Marcel Ciolacu să fie sigur că are tot sprijinul din partea sa.

“Marcele, te iubim, că ca tine nu găsim!”, i-a transmis Bădălău președintelui interimar al PSD.

O astfel de declarație ar stârni invidia chiar și unui fost orator social-democrat renumit, cum ar fi Marian Vanghelie.

Loading...

Comentarii

  • gh.stoian

    22 februarie 2020 14:00

    Tovarasul Badalau a "inregistrat", si el, o "micuta" cacofonie, in rest este, 100, "perfect" !

    raspunde comentariului
+