HomeActualitateBârfe, șmenuri, șușanele: Unde a dispărut DNA

Bârfe, șmenuri, șușanele: Unde a dispărut DNA

À propos de Georgică americanu’: acum vreo lună, omul a fost vizitat transatlantic de fiul lui Iacob. Iar fiul lui Iacob* (în caz că nu v-ați prins cine e, vă dăm niște indicii) este bogat, da’ bogat nu din banii lui, ci din ai recent prinsului în Serbia, Sebică. Cum vizita fiului lui Iacob la Georgică a avut loc cu câteva săptămâni înainte să fie capturat Sebică, vă lăsăm să vă închipuiți ce s-a discutat peste Oceanul Atlantic, din care a ieșit un pește mic și pe coada lui scria, uite așa, despre o mare dandana, măi, Georgică, măi.

* asta cu “fiul lui X“ e grea, doar pentru snobii care și-au tocit coatele citind Șăineanu când erau mici. 


 Scremut, printre dinți, Găbiță Oprea a admis acum niște zile că i-ar fi adăpostit în bojdeuca lui, prin 2009, de alegerile prezidențiale, pe unii (Lăurica, Florian, Maior și alții). Dacă v-ați pus, cumva, întrebarea de ce a recunoscut Găbiță, fie și cu jumătate de gură, lucrurile astea, atunci v-ați pus o întrebare foarte bună. Pentru că, într-adevăr, omul nu are nici o miză, îl lasă rece pe el dezvăluirile lui Dănuț Andronic, coproculturalizat tot din cauză de DNA. Și atunci?! Păi, atunci, pe Găbiță l-a rugat un prieten, acum plecat din țară în interes de serviciu, tocmai peste ocean. Exact, frate, ăla nu neapărat mic, dar care respira greu și nervos și l-a rugat pe Găbiță să mai depresurizeze situația era Maior, nene!


Nu știu dacă ați observat, dar procurorii Lăuricii nu au mai produs mare lucru în ultimele săptămâni, dacă nu chiar luni. Ne e și frică să ne întrebăm: s-or fi terminat corupții din țară sau, Doamne ferește!, s-a terminat elanul procurorilor? Despre a doua variantă nu poate fi vorba, știm cu toții că Lăurica e o forță a naturii umane și nu numai. Dar despre prima știm fără tăgadă că e imposibilă. Deci, să fie varianta b? Ptiu, ptiu, e de scuipat în sân și alta nu! Dar n-au intrat zilele în sac, mai bârfim pe aici și data viitoare.   

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare