HomeActualitateBârfe, șmenuri, șușanele: Manole de la BNR și-a protejat...

Bârfe, șmenuri, șușanele: Manole de la BNR și-a protejat mănăstirea cu bani

Că „Manole“ nu a fost în pericol, din ʹ90 până azi, să cadă de pe mănăstirea Secu’ în care și-a îngropat turnătoriile nu e neapărat din cauza faptului că „sistemul“ l-a protejat (deși și ăsta e un fapt), cât pentru că Mugurel și-a asigurat spatele mai bine de două decade și jumătate. Prin, desigur, stipendii generoase dirijate măiastru și către diverși politicieni, și către presă, și către niște securiști încă relevanți.

Ceea ce, de altfel, se poate vedea cu ochiul liber de către oricine analizează părerile lipsă exprimate public de către stâlpi ai societății după deconspirarea sursei „Manole“


Livinho de la Teleorman și-a tăiat toate căile de comunicații cu ambasadele de la București după ce a înțeles că nu doar șefia PSD e în joc, ci chiar libertatea sa (după o condamnare în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului).

După instalarea lui Grindeanu la Palatul Victoria, Dragninho a trimis emisari către greucenii diplomatici vest-europeni, insulari și transatlantici și a cerut, practic, imunitate în schimbul respectării unei agende cât de cât democratice, ușor peste, să spunem, ce se întâmplă la Chișinău din punct de vedere al statului de drept. După ce a fost refuzat cu discursuri reci de tip „Nu ne băgăm, justiția e suverană, sictir!“, reacția brazilianului a fost următoarea: „ok, n-ați vrut Chișinău, o să aveți Tiraspol“.


Codruța s-a lansat într-un atac kamikaze asupra absentului cioban Ghiță, plecat cu transhumanța dracu’ și SRI știu pe unde: devoalarea metodelor prin care Sebică lua sutele alea de milioane de euro de la stat prin contracte măsluite. De ce atac kamikaze? Pentru că asta presupune anchetarea unor complici (din instituțiile de stat care semnau contractele) lipiți bine de nea Florian.

Da, acel nea Florian cu care Codruța se întreținea des, foarte des și chiar prea des.

Sayonara!   

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare