HomeActualitateBăsescu îi reclamă pe Ponta și Crin, pentru că-l...

Băsescu îi reclamă pe Ponta și Crin, pentru că-l mint la contor

După ce o bătrână din Alba-Iulia a depus o sesizare la E-ON Gaz Distribuție Mureș pentru că angajatul care se ocupă de citirea contorului o hărțuia sexual, fiind un „armăsar nepotolit sexual” care-i propunea purtări necuviincioase, motive ce-i pot destrăma familia și lăsa copiii pe drumuri, Traian Băsescu și-a făcut curaj și a trimis o sesizare asemănătoare, de data asta către ruși. Reporterii Academia Cațavencu au reușit să afle pentru dumneavoastră ce îi roagă Băsescu pe furnizorii de gaze.

 

Către conducerea USL, sucursala Moscova

  Stimate tovarășe,

Mă numesc Traian Băsescu, domiciliat peste tot unde-mi găsește Ponta locuință, și mă adresez prin prezenta dumneavoastră pentru a vă aduce la cunoștință următoarele: numiții Ponta Crin și Antonescu Victor, din câte am înțeles angajați la roșu sau negru de dumneavoastră, de câte ori citesc contorul alegătorilor și prezenței la referendum fac propuneri neortodoxe, cum că de data asta eu am furat mai mult decât ei. Este neadevărat, oricât am încercat. Cei doi fac măscările astea de dimineață până seara, la TV, în presă, la radio, chiar și atunci când dorm. Recent mi-au propus să plec și să mă mut în Germania, Ponta oferindu-se să mă ducă cu mașina. Am discutat chiar și cu Bercea Mondial despre această problemă, dar mi-a recomandat ceva ce n-o să vă placă. Din păcate, aceste minciuni îmi fac rău, pentru că unii din popor vor să mă bată și mă așteaptă zilnic în Piața Universității, de parcă eu am vreodată drum p-acolo.

Luați măsuri disciplinare împotriva acestor doi, pentru că-s plini de gaze și nu mai pot respira în garaj de frica lor. Să le dați de lucru să nu mai umble după mine, că destramă partide și lasă copiii pe drumuri.

În aproape întreagă deplinătate trează,

Traian Băsescu”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare