HomeActualitateBine ați venit în lagărul franco-german!

Bine ați venit în lagărul franco-german!

Ieșiți acasă! Acesta este mesajul pe care angeliga Merkel și tomnaticul Hollande îl transmit englezilor după ce populimea supusă Reginei a vota ca Imperiul să-și ia catrafuselele și s-o șteargă din Europa. Nici nu s-a uscat cerneala pe ștampila prin care englezoii au dat exit din UE ,că părinții fondatori ai sclerozatei Europe s-au și așezat cu curu în ușă pentru ca treaba să fie clară. Prinși cu chiloții-n vine și cu salariile decimate la doar 24 de ore de la votare ca efect al prăbușirii lirei sterline în hăul cursului de schimb, englezii par a-și lua votul înapoi. Mișcarea nu vine de la băutorul de bere plătit cu leafa minimă pe economie, ci de la pătura cu ceva sterline la activ, care își vede duse pe apa Tamisei economiile de-o viață.

Dacă te uiți la reacțiile liderilor senili ai Europei nu poți să nu remarci bucuria abia stăpânită a liotei franco-germane pentru votul inept dat de contribuabilul britanic. Faptul că bugetul UE se va contracta cu vreo 15% prin dispariția contribuției englezești pare că nu contează. Ce mare brânză să tai niște cașcaval nerabursabil din farfuria est-europenilor, specie inferioară care vizează la tratament fiscal egal și la integrare pe bază de nivel de trai? Tăiem nițel de la fermierul român, căruia oricum îi dăm parful de pe tobă comparativ cu ce ia țăranul bavarez care produce pesticide comestibile. Oricum prostimea est-europeană n-are chef de bani europeni, pentru că nu-i poate fura. Nu țipă nimeni, nu sărăcește nimeni. Dar scăpăm de bâzîitul de muscă al britanicilor care ne copulează la cap. Prea multă birocrație, zic insularii, corupție, corine crețe, braoși marxisti și rusificarea afacerilor până la nivelul la care își vine să pui mâna pe butonul nuclear!

Păi, zice Hollande, de ce să nu vindem noi submarine nucleare lui taica Vladimir?  De ce să nu luam noi gaze ieftine de la ruși pentru economia noastră de tip Reich pe care o dezvoltăm pe sema săracilor Europei, zice tanti Merkel? Dă-i în mă-sa pe sărăntocii din est! Dacă taica Vladimir îi vrea, îi dăm fără probleme! Fără englezi lucrarea se face la marele fix. Fără englezi bocancul NATO capătă formă de cizmă rusească în condițiile în care tandemul fraco-german are mai multă apetență pentru monedă decât pentru valori democratice.

Rămași singuri acasă și cu chibriturile pe mână, copchii oligrofeni au Europei sunt gata să dea foc continentului pentru câteva hidrocarburi în plus. De aceea vor ca Brexit-ul să devină efectiv de ieri. Mai repede! Cu cât mai repede cu atât mai bine. Contează că fără englezi am fi vorbit germana și am fi mers la cantina socială în pas de gâscă? Nu. Contează ca muncitorul german să-și roadă satisfăcut cârnatul duminical, ca proletarul francez să-și bea relaxat vinul puternic subvenționat făcut din pastile iar portofoliul firmelor franceze și germane să crească ca o cocoașă pe spinarea contribuabilului european. Ce n-au reușit cu armele încearcă acum cu moneda lor puturoasă și trasă la Xerox-ul lui Draghi, cu regulile lor imbecile și cu birocrația lor cu miros de subsol din Ferentari.

Nu-i vorbă că și englezii sunt loviți în freză de atâta bunăstare. Că și ei au PSD-ul lor și babuinii lor care votează precum câinele lui Pavlov. Diferența e că iliescul britanicilor nu-i vreo jarală roșiatică fătată între șinele de cale ferată de la Oltenița, ci un ditamai lordul școlit la Oxoford, că te și miri cum un asemenea idiot poate absolvi o asemenea școală. Votul lor ilogic și dat în baza unor manipulări mai proaste ca ale lui Dan Diaconescu, a lăsat cale liberă unor piromani care abia așteaptă momentul să scapere chibritul lîngă butoiul cu benzină subvenționată, de la ruși. Și dacă n-a ieșit al Treilea Reich, poate iese al patrulea, mai ales că e pigmentat cu aromă de brânză puturoasă franțuzească și pute a votcă de electrozi din Siberia. Heil, dar sictir!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare