HomeActualitateBorsalino&Co.

Borsalino&Co.

– De când am văzut pe TVR2 că a apărut și Adrian Enache în reclama la farmacia Catena, am realizat că se întâmplă un lucru îngrozitor. Din ce în ce mai multe vedete din România se îmbolnăvesc și merg la farmacie! Asta-i diferența: afară vedetele fac reclamă la parfumuri de lux, nu la creme de călcâie!

– Am tras cu ochiul la nimereală în matusalemicul serial Tânăr și neliniștit, la Pro TV. Ați observat că niciun actor n-are sub 40 de ani? De când joacă în film.

– Reportaj la Antena1. Recepție! Despre hotelurile de lux pentru câini. Recepție! Se aude, Felix? Recepție! Nu l-am văzut pe buldogul Blaga, ceea ce înseamnă că încă nu-l lasă stăpânul la pensie. Pardon, pensiune! Terminat! Și transmisia, și Blaga.

– Cred că s-au terminat vedetele invitate de simpaticul bucătar Horia Vârlan la Cireașa de pe tort, pe Prima TV. Altfel nu-mi explic de ce n-am recunoscut niciuna dintre cele patru paparude, una mulatră și trei blonde. Dar de gătit, erau gătite!

– Interesantă competiția de curling pe Eurosport. De fapt, alunecatul pe gheață e un sport foarte pasional, concurentele urlau ca nebunele frecând gheața în fața pietrei care aluneca. Ce mișto ar fi și la noi, pe trotuarul din fața Primăriei, să împingem o babă pe gheață, țipând: pârtieee! Din păcate pentru corectitudinea partidei, nu poți juca curling cu o babă mușcată de fund de câinii maidanezi.

– Pe canalul History sunt niște emisiuni tari de tot. În una dintre ele niște tipi caută antichități în toată America. După ce le cumpără, le redau strălucirea și le vând, bineînțeles, în profit. Știți de ce nu merge o astfel de afacere în Românica? Deoarece toate antichitățile sunt strânse frenetic de balaoacheșii care le duc la fier vechi. Tot în profit!

– La National Geographic m-am uitat la o emisiune despre o firmă care construia adăposturi pentru bogătașii speriați de catastrofe, tornade sau sfârșitul lumii. Interesant e că, pentru buncărele și șandramalele lor de lux, bogătanii plătesc atât înainte, cât și după sfârșitul lumii!

– M-am oprit la un promo pe Viasat Explorer cu un tip, Charlie, durul care practică toate sporturile extreme: mountain bike, rafting, parașutism etc. Aproape la fel de dur ca Mircea Badea. Ia să-l văd eu pe individul ăsta curajos dacă rezista la una dintre cele mai dure probe ale vieții: o coadă de patru ore la gaze sau la Enel. Nicio șansă, băi, amatorule!

– Nostalgia filmelor de altădată m-a făcut să urmăresc integral filmul Borsalino&Co., cu Alain Delon, pe MGM. Cam aceleași efecte de împușcături, urmăriri cu mașina și priviri preocupate ca în comisarul Moldovan cu Sergiu Nicolaescu. Cu deosebirea că în Borsalino apar mafioți, nu comuniști. Care, sincer, sunt mult mai simpatici și poartă papion. La noi, mafioții nici acum nu știu să se îmbrace. Au același aspect neglijent de șef de sală ajuns parlamentar.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare