HomeActualitateBreaking News! 2.500 de protestatari în Paiața Universității!

Breaking News! 2.500 de protestatari în Paiața Universității!

Aproximativ 2.500 de pițipoance, cocalari și cefoși au ieșit în stradă la Paiața Universității pentru a protesta împotriva Gărzii Financiare care a închis pentru trei luni cluburile Bamboo și Barletto. Mai mulți tineri din toată țara au declarat că vor ajunge în cursul zilei de mâine la protest, ori vor organiza marșuri de susținere în toată țara.

Comisarii Gărzii Financiare au făcut un control inopinat, sâmbătă seară, în cele două cluburi și au descoperit că pentru a se așeza la o masă trebuia achitată o taxă de câteva sute de lei, în care era inclusă și o sticlă de whiskey cu aromă de ceai și câteva energizante cu extra-taurină. De asemenea, la un control elaborat au descoperit că animatoarele erau cam expirate și aveau garanția trecută, iar barmanii furau la pahar amestecând apa de la robinet cu celebrele mărci de apă, votcă și gin.

Tinerii adunați în centrul Capitalei scandează fără încetare de câteva ore: „Bamboo, nu uita/ Noi suntem podoaba ta!”, „Gardă Financiară, Nu dai tu beat-ul în țară!” și „Barletto și cu ai lui/ Biblioteca Neamului!”.

O tânără care s-a recomandat ca fiind președinta viitorului Front de Salvare a Clubbingului din România, a declarat: „Nu ne face pe noi Garda. Nici Financiară, nici pe banii părinților, nici nimic! Dea?! Vrem clubbing și valută, vrem băieții să ne…! Ce e asta? Trăim pe vremea lu’ mamaie? Să ne-nchidă muzica? Eu ce mai fac de azi înainte? Unde mă duc? Cui rămân? Râd fetele de mine că mă văd seara pe net de acasă! Mai rămâne să mă apuc să citesc și gata, ne sinucidem omorându-ne!”.

Prezent la proteste, împreună cu manechinii și manechinuitele, Cătălin Botezatu a declarat că nu se vor da la fund în privința acestui protest.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare