HomeActualitateBreaking News: Au sosit colaboratorii lui Dan Diaconescu

Breaking News: Au sosit colaboratorii lui Dan Diaconescu

În această dimineață, în jurul orei opt, pe aeroportul Henri Coandă au sosit colaboratorii lui Dan Diaconescu pentru preluarea Oltchim. Cele patru nume grele ale antreprenoriatului galactic au declarat că, în bagajele pe care speră să nu le piardă oficialii TAROM, au mai mulți saci cu bani, împrumut pe 2.000 de ani cu dobândă 0 pentru domnu’ Dan.

Superman, ajuns primul în România pe aripa avionului, a declarat că două lucruri îl fac să sufere-n viață: kriptonita și faptul că românii sunt chinuiți de ciocoi. De asemenea, E. T. a sosit în România cu un frumos ghiveci, pregătind florile pentru Elodia, el și domnu’ Dan știind unde se află.

Yoda și Darth Vader s-au contrat pe tot parcursul drumului, declarând n-au putut să se-nțeleagă asupra profitabilității împrumutului, Vader fiind sigur că investiția făcută de Dan Diaconescu este mai păguboasă ca Steaua Morții, proiect intrat în insolvență la începutul crizei economice.

Sosit la aeroport pentru a-și întâmpina oaspeții, Dan Diaconescu a declarat că va pleca spre Oltchim imediat, pentru a le achita angajaților salariile restante. „Îi liniștesc pe cei patru prieteni și investitori: Oltchim ca și celelalte companii pe care doresc să le cumpăr pentru poporul român vor aduce profit înzecit. De asemenea, cei patru sunt viitori candidați pe listele PP-DD!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare