HomeActualitateBREAKING NEWS: O bătrânică din Bucureşti a fost muşcată...

BREAKING NEWS: O bătrânică din Bucureşti a fost muşcată de o haită de huligani maghiari!

În plină isterie a meciului România-Ungaria, când toţi cei ce au văzut dezastrul lăsat de huliganii maghiari în Gara de Nord şi Centrul Vechi s-au întrebat „care-i om şi care-i câine”, un nou incident agită spiritele: o bătrânică inofensivă, care tocmai se întorcea de la piaţă, a fost surprinsă şi atacată de o haită de huligani maghiari! Masculul-alfa al grupului pare să fie un individ fără blană, având capul ras şi purtând la gât o zgardă uriaşă cu inscripţia „Erdely-magyarfold”.

Se pare că singura vină a bătrânei a fost că a încercat să se urce în autobuzul 104 cu o sacoşă tricoloră, primită la ultima campanie electorală pentru Primărie. Din cauza aglomeraţiei,  bătrânica a agitat, involuntar, sacoşa, iar haita de huligani unguri, care aştepta la semafor, a tăbărât pe ea, muşcând-o cu sălbăticie şi hămăind sloganuri şovine în maghiară.

În vreme ce bipezii agresivi au fost duşi la un adăpost bilingv din Bucureşti, unde vor fi, probabil, castraţi, femeia a fost transportată imediat la Urgenţă, unde i-a fost acordat primul ajutor. Medicii se tem că biata bătrână ar putea fi infectată cu virusul turbării naţionaliste (VTN), având în vedere că, atunci când au încercat să afle cum s-a petrecut incidentul, ei n-au primit din partea victimei decât acelaşi răspuns, repetat obsedant: „Nem tudom romano! Nem tudom romano!”. Vă vom ţine la curent cu evoluţia stării pacientei, precum şi cu eventualele modificări ale vocii huliganilor maghiari.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare