Bula demnitarului: „Nu sunt neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol“.

de Academia Cațavencu , 04 mai 2017
Bula demnitarului: „Nu sunt neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol“.

Categoria „Iohannis e contagios“

Petre Daea, ministrul Agriculturii: „Urmărim cu îngrijorare și preocupare fenomenele meteo. Ne bucură faptul că ploile au cuprins toată țara pentru că solul și plantele au nevoie de apă, dar ne întristează aceste fenomene extreme“.


Categoria „Fii rea şi-n somn“

Florentin Pandele, primarul comunei Voluntari: „Am avut momente, multe momente, după ce ne-am căsătorit, în care mă trezeam, mă mai trezeam, așa, în toiul nopții și mă uitam în dreapta și o vedeam pe Gabriela Firea lângă mine și mă ciupeam pentru că nu știam dacă este adevărat“.


Categoria „Cascadorii râsului“

Gabriela Firea, primarul Capitalei: „Meseria de primar a devenit mai riscantă decât cea a unui cascador“.


Categoria „Sorinică fără frică“

Sorin Grindeanu, prim-ministru: „Nu sunt neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol“.


Categoria „După Udrea, potopul“

Traian Băsescu, fost preşedinte al României: „Faptul că se prevede un prag de până la 5 ani pentru acordarea graţierii nu va face decât să determine aplicarea unor pedepse foarte mari pentru acele persoane considerate indezirabile“.

Comentarii

  • Mafia Bisericii

    05 iunie 2017 21:44

    baga pe youtube sa vezi de unde vin 50 la suta din banii pentru catedrala mantuiri neamului de la proxenetii romanii membri de elita a bisericii ortodoxe romane si preotii captatori de fete saraec de la tara si orasi ce le vand la proxeneti, afacerile murdare securiste ale bisericii ortodoxe romane, marca Teodosie si daniel spagoveanul securistii. baga pe youtube. Ion Clamparu . Retele de proxeneti. Mii de romance fortate,Batute sa se prostituieze

    raspunde comentariului
+