HomeActualitateCa să iasă mai repede din pușcărie, Șova și...

Ca să iasă mai repede din pușcărie, Șova și Vanghelie vor scrie împreună o colecție de cărți de colorat

Acuzați amândoi că ar fi luat șpăgi grase, în valoare de milioane de euro, Dănuț Șova și Marian Vanghelie riscă acum ani grei de pușcărie. Primarul de la sectorul 5 se află deja după gratii, fostul ministru se pregătește și el să intre, săptămâna asta, iar avocații se roagă de ei să tacă, spre a nu le îngreuna munca. ”La cât știe DNA că au furat, iau cel mult șapte ani, dar, dacă deschid gura și se-apucă să spună, ca de obicei, numai tâmpenii, fără zece nu scapă”, a precizat un cunoscut avocat.

Știind că e doar o chestiune de timp până să intre la brutărie, cei doi foști pesediști au lăsat deoparte divergențele din trecut și sunt deciși să colaboreze la scrierea de cărți, pentru a putea ieși mai repede din închisoare. ”Vrem să depășim recordul lui Becali, care a scris cinci cărți după gratii. Dar, pentru că nici eu, și nici Marean, nu am ajuns la școală mai departe de litera G de la Gâgă, o să scriem cărți de colorat. Deja ne-am gândit la o colecție cu animăluțe, de care preșcolarii vor fi, suntem siguri, încântați. Cărțile vor fi însoțite și de premii pentru cei mici.

Ei vor fi invitați să spună la întrebări de genul ”Ce a vrut să deseneze aici nenea Marean: o focă sau o vulpiță?” sau ”Creatura asta cu cinci picioare e o oaie mutantă sau Dănuț Șova nu știe diferența dintre 4 și 5?” Cine va da răspunsurile corecte, va participa la o tombolă cu premii constând în cărți de joc, pentru că doar cărțile te fac om –  da numai dacă-ți intră o mână bună la poker”, ar fi precizat Șova.

Totodată, de peste Ocean ne-a parvenit știrea că producătorii americani de filme ar fi făcut deja o cerere scrisă către DNA, cerând publicarea tuturor stenogramelor cu Vanghelie și Șova. ”În ultimii ani, a precizat un cunoscut mogul de la Hollywood, mai precis de la Tăntălăul și gogomanul, nu prea s-au mai făcut comedii cu tâmpiți. Scenariștii noștri au rămas, pur și simplu, în pană de idei, așa că, vă dați seama, niște stenograme care să reflecte ce gândesc și ce spun niște tâmpiți autentici ar fi pentru ei mană curată”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare