HomeActualitateCa să nu mai existe incidente cu copaci căzuți,...

Ca să nu mai existe incidente cu copaci căzuți, primărița Firea va tăia toți pomii din Capitală!

Precum probabil știți, duminică, în parcul Cișmigiu, mai mulți copii și mămicile lor au fost accidentați de un copac secular, care s-a rupt și a căzut pe ei. Imediat, s-a intervenit cu drujbele și copacul buclucaș a fost transformat în surcele, însă noua primăriță a Capitalei, Gabriela Firea, se pare că nu se va mulțumi doar cu o asemenea măsură. Ea a luat deja legătura cu primarii de sector – toți subalterni ai ei în PSD-București – și va cere o amplă acțiune de toaletare a arborilor din oraș. ”Când i s-a spus că arborele din Cișmigiu e secular, doamnei Firea mai că nu i-a venit rău. O știți cât e de credincioasă, de ortodoxă, e suficient să audă de secular, secularizare și secularism și face imediat crize de isterie. Ca s-o potolim, a trebuit să-i promitem că o să tăiem toți copacii din București. Oricum, votanții dumneai nu au nevoie de pomi seculari, ei pot să facă pipi și la gard”, au precizat surse competente.

Acțiunea ar putea demara în parcurile de la marginea Capitalei, mai ales în Herăstrău, unde sunt foarte mulți copaci și prea puține terase. Dezvoltatorii imobiliari sunt de părere că doamna Firea ar trebui să taie fără milă pomii, care reprezintă un mare pericol nu doar pentru afacerile lor, dar și pentru clienți. ”Am construit o terasă aici, dar nu prea vin clienții, că le e teamă c-o să le cadă stejarul în farfuria cu ciorbă de burtă. Am fi foarte bucuroși dacă doamna Firea ar tăia toți copacii din parc. Pe urmă asfaltăm, facem frumos, civilizat, extindem terasele și, dacă e nevoie, importăm niște bambus din China, că ăla e ușor, poate să-ți cadă și în cap că tot nu pățești nimic”, ne-a declarat un cunoscut rechin imobiliar.

Din lemnul obținut în urma defrișării copacilor se va produce mobilă stil, de calitate, pentru că doamnei primar i-a cam rămas mică mobila din casa-muzeu din Voluntari și simte nevoia de o schimbare. ”Mobilierul din vila de la Voluntari este din lemn masiv, e adevărat, dar a îmbătrânit și el, a început să se crape. Se simte nevoia unei schimbări. Nu de alta, dar dacă se rupe scrinul din sufragerie și se sparg chinezul de pe televizor, peștele de pe combină și neprețuitele bibilouri cu balerine din biblioteca doamnei Firea ar fi o adevărată tragedie, s-ar pierde valori inestimabile și domnul și doamna Pandele ar trebui să tragă din greu, încă vreo două mandate, ca să le poată face la loc”, au afirmat sursele noastre competente.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare