HomeActualitateCa să nu mai ia bătaie, politicienii intră la...

Ca să nu mai ia bătaie, politicienii intră la pușcărie cu interlopii cu care au făcut afaceri

Așa cum probabil ați auzit deja, abia intrat după gratii, cumnatul premierului, Iulian Herțanu, a încasat o bătaie zdravănă de la noii săi colegi de facultate. Pentru că Victor Ponta, pe care l-am întrebat despre acest incident, ne-a declarat că nu-și amintește să aibă vreun cumnat, am apelat la zvonurile de la închisoare și am aflat, astfel, că Herțanu și-ar fi furat-o fiindcă nu a căzut de acord cu șeful de cameră asupra folosirii veceului turcesc cu vedere la celulă – fiecare voia să domnească primul acolo.

Pentru ca asemenea probleme să nu se mai repete pe viitor, conducerea Penitenciarelor ia în calcul o măsură care, se speră, va fi foarte eficientă. Astfel, ca să nu mai riște să fie bătuți, politicienii penali și corupți ajunși, în sfârșit, acolo unde le era locul, adică la Rahova, Jilava, Poarta Albă sau Târgșor, vor fi încarcerați alături de interlopii cu care au făcut afaceri. Pentru că, pușcăriaș fiind, un politician poți să bați oricând, dar un interlop e mai dificil.

”Noi nu putem, ne-au declarat surse bine informate de la Jilava, să le asigurăm securitatea decât la dușuri, având grijă să le furnizăm doar săpun lichid, pentru evitarea scăpărilor. În schimb, ce fac în celulă e treaba lor, nu poate să stea gardianul non-stop să-i păzească să nu-și ia bătaie. De aceea, am propus ca fiecare politician corupt să fie însoțit, în celulă, și de interlopii cu care au făcut afaceri. Astfel, Relu Fenechiu va fi închis cu interlopii care i-au vândut transformatoarele la fiare vechi, Adrian Năstase o să stea cu Genică Boerică, doamna Udrea cu interlopul DeNiro.

Și domnul Iliescu poate să vină liniștit la pușcărie, în dosarul Mineriadelor, fiindcă sigur îi găsim noi ceva și lui Miron Cozma, să-l mai băgăm o dată după gratii, ca să-l apere pe fostul președinte. Pe Mircea Băsescu o să-l băgăm, bineînțeles, în celulă cu Bercea Mondial. Singurul care n-o să aibă nevoie de protecție, în caz că decid judecătorii să-l cazeze la noi, va fi Traian Băsescu – el a fost marinar și, la cum am văzut că dă cu pumnul, sigur îl pun deținuții șef de cameră!”.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare