HomeActualitateCât de masochiști suntem ca popor?

Cât de masochiști suntem ca popor?

Victor Ponta a declarat că suntem „un popor masochist” pentru că ne denigrăm singuri. D-aia raportul MCV a ieșit prost, pentru că suntem unici în Europa privind autodenigrarea. Abia acum ne dăm seama cât de flăcău și de virgin e Ponta dacă și-a dat seama, la vârsta asta, că românii sunt niște masochiști și fetișiști dubioși. În ultimii 23 de ani am inventat cele mai dubioase forme de sado-masochism și fetișuri.

1. Comunistophilia – chiar și la 23 de ani de la căderea regimului comunist, românii încă se mai lasă penetrați în toate instituțiile de comuniști. Cel mai evident exemplu e babophilia de care românii au dat dovadă votându-l pe Ion Iliescu de mai multe ori.

2. Nepotismophilia – precum fetişul de mai sus, și nepotismul e o plăcere sexuală, de care românii nu vor să se lipsească. În unele instituții ai impresia că-i starea de excitație direct proporțională cu numărul de rude angajate.

3. Caterincophilia – românii își manifestă acest fetiş scabros atunci când la alegeri se duc la urne și spun „îl votez pe Vadim Tudor! Așa, la caterincă! Ce se poate întâmpla?”.

4. Ezotericophilia – mii de români petrec ore întregi, bântuind noaptea pe aceeași undă mentală cu Dan Diaconescu. Pe cablu ori, mai nou, pe internet, Dan Diaconescu este cea mai nouă obsesie lubrică a poporului român, masochismul fiind de o cruzime nemaiîntâlnită, celor care urmăresc emisiunile domnului Dan apărându-le  bale la gură și urme de lovituri pe creier.

5. Somnophilia – văzând că Antonescu Crin e capabil să facă lucruri mărețe cu ochii-nchiși, mulți compatrioți au început să se lase folosiți în somn. Au declarat că e o plăcere orgasmică atunci când se trezesc după-amiaza și totul e f*tut.

6. Tatoiophilia – prezența doamnei Tatoiu la TV înnebunește masele. Cercetătorii au descoperit că atunci când Monica Tatoiu deschide gura se produce o stare orgasmică națională. Adică toți românii-ș dau drumul pe ei.

7. Badeophilia – cifrele de rating arată că ai noștri compatrioți adoră să-l vadă pe un altul pupând în fund. Fetiş înrudit cu patronophilia, când adori să-ți vezi patronul pupat în fund și de alții. Din păcate, în România n-a apărut încă un club de limbi-swingeri.

8. Gigiphilia – cu cât situația ori personajul sunt mai puturoase, scandaloase, needucate, cu atât românul vrea mai mult. Fetiş înrudit cu brânzophilia, când înfuleci brânză până la sufocare în timp ce-ți iubești partenerul stilul „berbecuț la proțap”.

9. Şaormaphilia – ăsta-i un fetiş cu de toate.

Exclusiv online

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare