HomeActualitateCauti un toner imprimanta original?

Cauti un toner imprimanta original?

Nu stii de unde sa iti achizitionezi un toner imprimanta original sau compatibil cu imprimanta sau multifunctionala ta? Magazinul online TonerPro.ro vine in intampinarea nevoilor tale cu oferte speciale pentru tonere de imprimanta originale si compatibile cu branduri multiple: Epson, Canon, HP, Brother, Panasonic etc.

Specialistii TonerPro.ro te invata cum sa profiti de imprimanta cu toner si iti ofera urmatoarele sfaturi:

  1. Daca ai un toner imprimanta nou, nu trebuie sa il dezasamblezi decat atunci cand il bagi in imprimanta;
  2. Daca imprimanta se afla inca in garantie atunci acel toner nu trebuie sa fie reincarcat pentru ca imprimanta iese astfel din garantie. Solutia este sa cumperi alt toner nou original sau compatibil cu modelul tau de imprimanta sau multifunctionala;
  3. Nu pastra separat tonerul de imprimanta. Locul acestuia este in imprimanta;
  4. Nu expune la lumina tonerul de imprimanta pentru ca risti sa il deteriorezi;

Care este durata de valabilitate a unui toner imprimanta?

Aceasta durata de valabilitate depinde foarte mult de frecventa cu care este utilizata imprimanta. In mod obisnuit un  toner nou are aproximativ o rezistenta de imprimare a 1000 de pagini.

Procesul de imprimare se schimba in functie de densitatea tonerului folosit in sensul in care daca se printeaza imagini mai multe sau elemente grafice, atunci automat tonerul trebuie sa fie schimbat mai des pentru ca se consuma mai usor decat atunci cand se imrpima doar text.

Cum iti dai seama ca trebuie sa schimbi un toner imprimanta?

Atunci cand paginile nu se mai vad foarte clar, cand tusul pare sters pe foaie inseamna ca imprimanta are tonerul aproape gol. Indicat este sa schimbi tonerul cand vezi primele astfel de semne, dar poti sa redistribui tonerul  inainte de achizitionare.

 

Redistribuirea  se realizeaza foarte simplu:

  1. Se deschide capaul imprimantei, pentru a accesa portiunea unde este tonerul;
  2. Se scoate cartusul și se evita contactul cu lumina puternica;
  3. Se scutura cartusul de cateva ori pentru a se aseza uniform cerneala;
  4. Se inchide capacul imprimantei iar aceasta redevine functionala.

Magazinul online TonerPro.ro iti pune la dispozitie o gama variata de cartuse de imprimanta, tot ce trebuie sa faci este sa creezi un cont pe site si apoi sa navighezi prin multitudinea de variante in functie de modelul tau de imprimanta sau multifunctionala.

Tonerul este folosit la imprimantele cu laser fiind o descoperire a ultimilor ani in acest domeniu. Imprimantele cu toner printeaza mai rapid, timpul de asteptare este mai mic. Calitatea imaginilor printate cu o imprimanta prevazuta cu toner este mult mai buna decat imprimantele cu cartus.

Cand vine vorba de durabilitatea in timp, o imprimanta cu toner este mai rezistenta decat o imprimanta cu cartus.

In cazul in care nu stii cum sa alegi corect tipul de toner imprimanta, specialistii TonerPro.ro iti stau la dispozitie si iti ofera consultanta prin departamentul de relatii clienti.

Magazinul online TonerPro.ro iti ofera posibilitatea sa plasezi o comanda online sau sa suni la numerele de telefon 021.348.15.19, 021.348.16.19  sau sa comanzi prin e-mail la adresa: comenzi@tonerpro.ro.

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare