HomeActualitateCazul Dragomir: UE condamnă „vânătoarea de vrăjitoare” din România

Cazul Dragomir: UE condamnă „vânătoarea de vrăjitoare” din România

Vestea că Mitică Dragomir a ajuns după gratii a declanşat valuri de consternare în întreaga lume, în special în rândul pasionaţilor de ocultism, pentru care „oracolul din Bălceşti” era un al doilea Nostradamus. Reacţiile nu au întârziat să apară chiar şi în Parlamentul European. Aici, mai mulţi europarlamentari au întrerupt şedinţa în plen, condamnând arestarea lui Mitică şi cerând eliberarea lui imediată.

„Trebuie ca această vânătoare de vrăjitoare să înceteze. Aşa ceva, în secolul XXI, numai în România mai era posibil! Până acum am înţeles, au arestat-o pe vrăjitoarea Mellisa, pe vrăjitoarea Vanessa, pe  Regina Magiei Albe, dar nu-mi imaginam să-l aresteze până şi pe Mitică Dragomir, celebru în cercurile de ocultişti drept Regele Magiei Maro. Procurorii ăştia ai voştri chiar nu mai au nimic sfânt?”, a declarat, telefonic, Manuel Barosso, în vreme ce comisarul european Viviane Reding s-a arătat şocată de veste: „Mitică este un fenomen al magiei! Dacă nu-mi ghicea el în cafea că Băsescu nu pică la referendum, credeţi că-l mai sprijineam eu pe preşedinte? Am fost consternată când am auzit de arestarea lui. Mă gândesc să intru în greva foamei, până la eliberarea lui – oricum mă cam îngrăşasem în ultima vreme şi nu mă mai prindea sacoul ăla portocaliu, cadou de la Traian”.

Prezicătorii din România au fost şi ei atât de uluiţi că nici n-au apucat să prevadă că Mitică va intra la puşcărie. „Mi s-a zbătut mie ochiul drept ieri toată săptămâna trecută, dar am zis că-i de la ăia din Mehedinţi, de-i săltară mascaţii. De un’ să ştiu că pentru Mitică se zbătea, mititelul?”, a mărturisit vrăjitoarea Expertiza. O colegă de-ale ei, care se ascundea de persecuţia inchizitorilor de la DNA, ne-a comunicat, de asemenea, telepatic: „În privinţa lui nea Mitică de la Ligă mi se arată primejdie la drum de seară, într-o casă înaltă, cu gratii la fereşti. Văd şi nişte crai de ghindă care-i fac ochi dulci, care au pus ochii pe el şi vor să le cadă la aşternut”.

În fine, Lorin Fortuna, cunoscutul parapsiholog, e convins că „avem de-a face cu un atac gorilian dezlănţuit împotriva lui Mitică Dragomir. De fapt, e o greşeală, extratereştrii l-au confundat cu Dumnezeul 5 al Universului 6, când el e doar un biet balaurian, care a dat cu gheara la nişte mărunţiş. Păi ce, 3 milioane de euro vi se pare o sumă astronomică?”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare