HomeActualitateCe castigi si ce platesti prin campaniile social media?

Ce castigi si ce platesti prin campaniile social media?

Atunci cand vorbim de campanii social media, una dintre intrebarile frecvente este aceasta: cat ma costa expunerea brandului meu? Indiferent daca promovezi o gama de produse sau de servicii, prin campanii social media ai posibilitatea de a atrage clienti noi si de a-ti creste afacerea in mediul online.

Ei bine, bugetul de marketing este intotdeauna corelat cu rezultatele pe care doresti sa le obtii. Investitia in canalele de promovare trebuie sa ia in considerare castigurile posibile, ceea ce iti doresti sa realizezi, in functie de obiectivele si strategia ta de marketing.

Fie ca vorbim de Facebook, de Instagram, de Youtube, Twitter sau LinkedIn, vizibilitatea in social media te va ajuta sa generezi awarness, dar si sa iti loializezi clientii actuali. Totusi, de ce alegem sa facem publicitate in social media?

[image image-id=”50035″ height=”400″ width=”400″ image-title=”fortin”]

 

Vrem sa ajungem mai repede la clientii nostri

 Aproape toata lumea este pe Internet. Asigura-te ca iti cunosti publicul tinta. Comunica cu el exact in mediul unde il regasesti. Cunoscandu-ti foarte bine audienta, vei sti si unde se afla aceasta. Canalul de promovare potrivit este un prim pas spre a obtine rezultatele mult asteptate. 

 

Masurarea usoara a rezultatelor

Sigur ai auzit de termeni precum „reach”, „conversion rate”, „clicks” si asa mai departe, iar daca nu, atunci afla acum ca sunt cativa temeni frecvent folositi in setarea si analiza campaniilor implementate pe Facebook. Urmarind acest gen de indicatori, poti, cu usurinta, sa identifici atat ce a mers bine, cat si ce mai poate fi imbunatatit la expunerea audientei tale la brand, prin optimizarea campaniilor publicitare.

 

Grad ridicat de targhetare

Cu ajutorul platformelor online (prin interfata grafica si prin functionalitatile existente), procesul de segmentare a audientei este unul facil, si ofera acces oamenilor de marketing la posibilitatea de a-si targheta fiecare categorie de public tinta, cu mesaje si continut personalizat.

 

Mediul online – potential infinit

Mediul online iti pune la dispozitie modalitati nu doar rapide, ci si atractive de a comunica mesajele brandului tau. Fie ca vorbim de video-uri, extrem de populare pe Facebook, Instagram si, bineinteles, YouTube, fie ca vorbim de e-book-uri ce au o mare influenta in decizia de cumparare, tehnologia actuala permite, cu usurinta, diversitatea si exprimarea creativitatii in mod nelimitat.

In prezent, campaniile social media sunt cele mai frecvente modalitati de a face publicitate, indiferent ca vorbim de companii mici, medii sau mari. Nu exista obiect de activitate, in acest moment, care sa serveasca un business si care sa nu isi gaseasca macar un segment de audienta in mediul online, pe cel putin unul dintre canalele de social media. Ca atare, astazi pare cea mai usoara metoda de a te apropia de un numar cat mai mare de potentiali clienti in ochii carora sa te faci vizibil.

 

Vrei sa implementezi campanii social media cu impact?

Cele mai intalnite campanii social media sunt cele de pe Facebook si Instagram, canale de promvoare extrem de populare in Romania. Exista specialisti axati pe setarea si optimizarea campaniilor de publicitate din aceste medii, si nu numai,  precum cei de la Fortin Agency.

Printr-un vast portofoliu, ei ofera serviciile lor tuturor companiilor ce isi doresc o prezenta online puternica, care sa le aduca trafic din social media si rezultate favorabile. Fortin Agency te poate ajuta  sa castigi mai mult decat platesti, sa te bucuri de notorietate pe canalele unde se regaseste audienta ta si sa ai acces la un public extins.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare