HomeActualitateCe cred cinci bogătași români despre privatizarea Oltchim

Ce cred cinci bogătași români despre privatizarea Oltchim

Privatizarea Oltchim ar fi trecut neobservată, ca oricare alta din istoria postdecembristă a Românicii noastre, cu o firmă-căpușă a vreunui politician declarată câștigătoare Din păcate pentru Oltchim, dar din fericire pentru presă, super-eroul știrb al poporului, Dan Diaconescu, a intrat pe fir și a demonstrat, încă odată, că prostia atrage audiențe maxime. Subiectul fiind fierbinte, am cerut părerile unor bogătași de la noi despre situația de la Oltchim.

Gigi Becali: „Păi, bă-băiatule, l-aș fi cumpărat eu pe Oltchim ăsta, că n-am uzină și nu dă bine, iar, pe lângă asta, mai are și o echipa de volei, oină sau ceva de genu’ ăsta, dar nu am avut mărunțiș la mine! Nu contează, poate mă supăr și-i cumpăr partidu’ și televiziunea lu’ zdreanța aia ordinară de Diaconescu, așa ca să-i fac o aroganță, că am deja de amândouă: PNG și RTV!”

Dinu Patriciu: „Domnule, ca orice liberal sadea ca mine, m-am gândit să investesc în Oltchim, s-o împart în mai multe combinate mai mici, de cartier, pentru omul de rând și să-i zic ChiMIC.ro. Am aflat că uzina e deja în faliment, așa ca e ca și cum aș fi trecut deja pe-acolo, deci nu o mai cumpăr.”

Ion Țiriac: „M-am gândit că o uzină dă bine la CV, dar cei de-acolo mi-au declarat, răspicat, că nu mă lasă să vopsesc podelele albastre. Deși nu duc lipsă de mistreți ăștia de la Oltchim, până nu mă rezolvă cu podelele, nu mă bag!”

Dan Voiculescu: „Eu n-am nevoie de substanțe chimice, că produc băieții mei de la Antene îndeajuns de multe bale încât să inund toată România. La cât acid îi toarnă nenorocitului de Băsescu în cap în fiecare seară, o să vedeți că Antena 3 e un combinat chimic mult mai eficient decât Oltchim.”

George Copos: „Dacă mi-o dau pe 50 de bani, o iau. Doar să nu-mi ceară ăia salariile după, că mă supăr!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare