HomeActualitateCe spun politicienii români despre alegerea lui Trump

Ce spun politicienii români despre alegerea lui Trump

Votat masiv de versiunile americane ale ”IMGB face ordine” și ”Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Donald să ne fxxx”, Trump se va instala la Casa Albă făcând primul act de justiție socială pentru care fanii lui și ai Ku Klux Klan sigur îl vor aplauda: va evacua de acolo o familie de negri. Evident, vestea alegerii sale a șocat o lume întreagă, mai puțin pe Putin, Dodon și Marine LePen, și toți așteaptă acum să vadă cui va spune miliardarul ”You are fired!”, înainte să apese pe butonul atomic. Și politicienii români au urmărit cu atenție și preocupare situația din America și unii au rămas așa de muți de uimire încât, atunci când am vrut să le solicităm o părere, n-au zis nici pâs și de aceea a trebuie să ne imaginăm noi răspunsul.

Klaus Iohannis: ”Eu din prima clipa l-am felicitat pentru victorie și sper să nu uite asta când ne-or ataca rușii, poate ne face și nouă o reducere de 5% la rachetele de interceptare sau acceptă să i le plătim în rate, pe credit doar cu buletinul. Sunt fericit că a ieșit Trump, deși soția mea, Carmen, e cam invidioasă. Ați văzut ce genunchi are Prima Doamnă a Americii?”

Liviu Dragnea: ”E foarte bine că a ieșit Trump, e semn că s-a săturat lumea de tehnocrați și soroșiști. Scorul ar fi putut să fie și mai bun, dar vedeți, republicanii n-au experiența mea în a scoate lumea la vot. Dacă erau eu în locul lui Trump, vă garantez că ieșeam cu 70% din voturi lejer și-i aduceam la urne pe toți eroii din cimitirul Arlington, ba cred că și pe Jefferson îl scoteam să voteze, chiar și pe bucăți. Campania lui Trump de ură și dezbinare mi s-a părut excelentă și ar trebui să facem una la fel, dar nu prea avem cu cine: la noi sunt puțini homosexuali, arabii când ajung aici plâng de ciudă c-au nimerit tocmai în România, hispanici nu avem, iar ăia negri votează, în mod tradițional, cu PSD,  deci n-avem niciun motiv să-i alungăm din țară!”.

Traian Băsescu: ”Mă bucur enorm că America are și ea primul președinte portocaliu. Mai bine mai târziu decât niciodată. Abia aștept să merg la Marele Licurici, ați văzut ce licurice bunesă are lângă el?”

Victor Ponta: ”Îmi place de Trump, e creștin adevărat, ca mine, e patriot, tot ca mine, doar că e la a treia nevastă, nu la a doua, ca mine, deci să nu vă prind că mă acuzați că l-am plagiat și pe ăsta!”

Călin Popescu-Tăriceanu: ”Trump e un afacerist prost, nu-mi place de el. Să adune atâția bani și să nu fie în stare să facă măcar o afacere cu statul? Păi ce exemplu dă el miliardarilor de la noi? Nu mai zic că e și molâu, adică la 70 de ani să fi avut doar trei neveste? Eu am 64, sunt deja la a cincea nevastă și, după cum vedeți, sunt încă în putere. Ce președinte al Americii grozav aș fi fost!”

Remus Cernea: ”E o rușine ce s-a întâmplat în America: a decis majoritatea cum trebuie să trăiască minoritățile. Rușinos! Îi așteptăm cu brațele și picioarele deschise pe prietenii noștri gay, transsexuali, metrosexuali, lumbersexuali și vegansexuali în România, în cazul că vor fi expulzați din Statele Unite. Și am vorbit deja la delfinariul din Constanța să oferim azil unor delfini din America,  dacă Trump o să-i alunge din țară și pe ei, pe motiv că-s mult mai inteligenți decât electoratul lui”.

Ion Iliescu: ”Măi, dragă, eu mă bucur enorm că a ieșit președinte tovarășul Trump. E un tovarăș de nădejde, bun prieten cu tovarășul Putin, ceea ce pentru noi, românii, e o veste excelentă: Marea Unire e ca și făcută. Cum care Unire? Unirea României cu Rusia, evident! Și nici nu știți ce bucuros am fost când am auzit-o pe manechinuita aia de Primă Doamnă mulțumind pentru voturi: mi-am dat seama că există cineva pe planeta asta care să vorbească engleza mai prost ca mine! Oricum, abia aștept să văd cum va arăta lumea după două mandate ale lui Trump. Că eu le prind sigur, nu știu el dacă apucă să le termine!”

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare