HomeActualitateCe spun vedetele de la noi despre conclavul de...

Ce spun vedetele de la noi despre conclavul de alegere a noului Papă

Astăzi este prima zi a conclavului în care se va alege noul Papă, conducătorul Bisericii Catolice și concurentul patriarhilor Dănuț și Chiril I la numărul de cruci de aur purtate la gât. Un astfel de eveniment important nu putea să treacă neobservat nici la noi. Iată ce au avut de spus câteva persoane, cred unii, importante.

Cătălin Botezatu: „Eu cred că e un moment foarte incitant. 115 bărbați încuiați într-o singură cameră, fără net sau telefoane mobile… se poate întâmpla absolut orice! Iau în consideraţie convertirea la catolicism.”

Andreea Tonciu: „Ce mă întrebați voi acolo? Cu papa? Păi, mie îmi plac foarte mult sărmăluțele cu mămăliguță! Știți, mama m-a învățat să fiu o fată mai tradițională, așa!”

Ioan Ghișe: „Știu despre acest conclav! Deja mi-am rezervat bilet de avion, mâine voi fi acolo cu tricoul meu ca să-i anunț pe cardinali că Băsescu e doar un președinte suspendat, să țină cont de asta când aleg noul Papă!”

Andrei Marga: „Mi-aș dori să nu mai aud toți neaveniții, toți nepricepuții pronunțându-se pe teme care nu-i interesează. Știu din surse sigure că posturile din ICR se vor alege prin concurs, nu prin nepotism, cum acuză unii care nu au ce face pe-acasă! Stați un pic, ce m-ați întrebat?!”

Daniel Constantin (aka Ăla micu’ de la PC): „Chiar vreți să vorbiți cu mine? Serios? E prima oară când cineva pare a fi interesat de opinia mea și de a lui Antonescu, Ponta sau Voiculescu! Cât timp am așteptat să mă întrebe și pe mine cineva ceva!!! Ce cred despre alegerea noului papă? Păi, să fie bine ca să nu fie rău – știți cum se spune!”

 

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare