Ce trebuie să știi înainte să cumperi cele mai importante piese de mobilier din casă

de Comunicat de presa , 29 ianuarie 2019
Sursa foto: Vivre.ro

Atunci când îți alegi piesele de mobilier trebuie să ții cont de confort, eficiență și rezistență. Casa este spațiul tău intim și personal, unde petreci cea mai mare parte din viață. Este important să te ghidezi după anumite repere specifice când investești în mobilă. Nu sunt deloc piese ieftine și, cu siguranță, îți dorești să faci alegerea potrivită astfel încât să obții un mediu relaxant și armonios.

Există câteva reguli generale care se aplică tuturor achizițiilor de mobilier, iar respectarea acestora te va ajuta să eviți stresul și timpul pierdut cu returnarea unui mobilier nepotrivit.

La ce să fii atent când cumperi canapeaua

Alegerea unei canapele nu este deloc un proces simplu, deși magazinele de mobilă sunt pline cu diferite modele și opțiuni. Ai fi surprins să descoperi că nu tot ceea ce îți place la prima vedere se potrivește nevoilor tale.

- Înainte de a stabili un buget pentru achiziția acestei piese de mobilier, ia în considerare funcționalitatea. Îți vei petrece timpul zi de zi la televizor ori citind relaxat pe canapea sau o vei utiliza doar ocazional atunci când ai musafiri? Cine o va folosi mai mult din familie? În cazul în care este vorba de o persoană mai înaltă, asigură-te că va sta într-o poziție confortabilă.

- Dacă ai stabilit scopul, următorul pas este să determini forma potrivită. O canapea pentru relaxare zilnică va avea un șezut adânc și perne confortabile, în timp ce pentru musafiri este ideală o canapea cu braț, spătar ferm și secțiuni înclinate.

- În ceea ce privește dimensiunea, asigură-te că se potrivește cu mărimea camerei. Măsoară peretele și încăperea înainte de a merge la cumpărături.

- Alege o țesătură rezistentă pentru tapițerie dacă vrei să te bucuri mai mult timp de canapeaua aleasă. De exemplu, microfibra este indicată pentru utilizare intensă, mătasea pentru zonele rar utilizate și pielea pentru folosire îndelungată.

- Pentru a selecta culoarea potrivită sau modelul țesăturii ține cont de celelalte nuanțe și stiluri din cameră. Un produs neutru se va integra armonios în aproape orice stil, în timp ce culorile puternice, vibrante, vor scoate mai ușor în evidență canapeaua.  

- O utilizare intensă presupune ca o astfel de piesă de mobilier să aibă o bună structură de rezistență, din lemn de esență tare, fără noduri. Dacă simți cadrul prin căptușeală sau dacă spătarul se mulează după forma corpului, este un semn de construcție slabă.      

 

La ce să fii atent când cumperi scaunele

În orice casă găsești scaune pentru living, pentru masa din bucătărie, bar sau birou, și toate acestea trebuie să fie compatibile cu întregul decor.

- Fii atent la dimensiune, structură, la materialul din care este confecționat scaunul, la culoare, brațe și spătar. Pentru bucătărie sau sufragerie va trebui să alegi scaune care să-ți asigure o poziție confortabilă a picioarelor sub masă.

- Un scaun pentru birou influențează sănătatea și productivitatea muncii. Fiecare corp este unic, așa că ai nevoie de un scaun care să se adapteze perfect utilizatorului. Alege un produs reglabil și asigură-te că scaunul de birou este confortabil, îți permite să te relaxezi și are înălțimea corespunzătoare pentru ca picioarele să stea pe podea. Cotierele sunt importante și ajută brațele, iar un suport lombar este adecvat mai ales pentru cei care au probleme cu coloana vertebrală.

La ce să fii atent când cumperi dulapurile din bucătărie

O bucătărie nu este funcțională dacă nu include și dulapuri spațioase în care să îți poți depozita toate accesoriile. Practic, aceste piese de mobilier reprezintă partea esențială a întregii încăperi.

- Ia în considerare stilul bucătăriei și îmbină armonios culorile cu celelalte elemente deja existente.

- Ai grijă la proporții și nu exagera nevoia ta reală pentru spații de depozitare. Dacă ai o bucătărie mică, optează pentru dulapuri fără mânere, care se deschid printr-o simplă apăsare.

 

Nu trebuie să străbați o mulțime de magazine și să pierzi timp prețios pentru a selecta produsele dorite. Este important să găsești piesele potrivite și să le testezi în showroom, dar este foarte util și un exercițiu de imaginație care-ți va permite să vezi cum ar putea arăta anumite piese de mobilier în casa ta. Pe Vivre.ro îți poți exersa cu ușurință creativitatea, explorând numeroasele colecții de piese de mobilier pentru orice locuință.

Loading...

Comentarii

  • blessing

    03 februarie 2019 18:15

    Este DOCTOR pe care îl puteți trimite prin e-mail dacă aveți nevoie de ajutor în relația dvs. spellspecialistcaster937gmail.comVă promit că problemele dvs. sunt rezolvate imediat. După ce a fost în relație cu el timp de șapte ani, ma părăsit, am făcut totul. Pot să-l fac să se întoarcă, dar totul era în zadar. A vrut pentru dragostea pe care o simt pentru el, a implorat, dar el a refuzatmi-a explicat problema cu cineva online și mi-a sugerat mai degrabă să trimit un spellcaster care să mă ajute cu o vrajă care la adus înapoi, dar eu sunt tipul care nu credea în vrăji, nu aveam de ales decât să încerc, Am trimis la Doctor și mi-a răspuns și mi-a spus că nici o problemătotul va fi bine în trei zile, ex-ul meu se întoarce la mine În trei zile, vraja a fost aruncată și, în mod surprinzător, în a doua zi, care era în jurul orei 1600. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce a spus a fost că era așa de rău din cauza a tot ce sa întâmplat,Am vrut să mă întorc la mine, pe care-l iubesc atât de mult. Am fost atât de fericit și surprins. De atunci, am făcut promisiunea că toată lumea pe care o cunoaștem că nu va avea niciodată o problemă de relație, mă voi referi la vâltorul de vrăji pentru a vă ajuta. Oricine poate avea nevoie de ajutorul mașinii de turnare, spellspecialistcaster937gmail.comEl a făcut, de asemenea, multe spell-like,1 El vrea ca fostul său spate.2 Ai întotdeauna coșmaruri.3 Să fie promovat în biroul dvs.4 Vrei un copil?5 Vrei să fii bogat?6 Ei vor să-și păstreze sotul soția să fie a ta pentru totdeauna.7 nevoia de asistență financiară.8 Vrei să fii în controlul căsătoriei9 Vrei să fii atras de oameni10 Lipsa copiilor11 Aveți nevoie de o soț soție13 Cum să câștigi LOTTERY-ul tău14 SPELL PROMOȚIONAL15 SPELL DE PROTECȚIE16 SPELL BUSINESS17 SPELL de muncă bună18 Cure pentru orice boală H.I.V.Contactați-l astăzi la spellspecialistcaster937gmail.com

    raspunde comentariului
+