Ce vor cumpăra românii de Black Friday

de Mădălina Cristea , 20 noiembrie 2014
Ce vor cumpăra românii de Black Friday

Se apropie acea zi din an când suntem mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru și ne deschidem larg portofelele. Exact, vorbesc despre Black Friday, o tradiție care a apărut de puțin timp în România, dar care a prins foarte bine la public. Iată ce vor să cumpere, în Vinerea Neagră, o parte din români:

“Anul ăsta nu stau foarte bine cu banii. Îmi voi cumpăra doar un telefon și un televizor”, a declarat Bruzli, celebrul aurolac din zona Gării de Nord.

„Vreau să-mi cumpăr bacul. De vreo trei ani mă tot chinui cu el”, s-a plâns Mioara Mitulescu, o tânără din Capitală.

“O să-mi cumpăr un sicriu, model amabasador. E ultimul răcnet!”, a mărturisit extaziat Mitică Moroiu, un teleormănean rătăcit prin București.

Nici personalitățile politice nu se vor lăsa mai prejos și vor profita de ofertele din Vinerea Reducerilor.

„Niște timp în plus la Cotroceni ar fi tocmai bun”, consideră președintele Traian Băsescu.

“Am nevoie de o nouă soție. De data asta vreau ceva exotic”, a decis șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

 “ Încă din 1918 maghiarii își doresc autonomia Ținutului Secuiesc. Sperăm că în Vinerea Neagră vom reuși să o cumpărăm”, a declarat liderul UDMR, Kelemen Hunor.

 „Mi-ar fi fost de folos dacă Black Friday s-ar fi organizat săptămâna trecută. Aș fi vrut să cumpăr vreo două milioane de voturi“, a mărturisit premierul Victor Ponta.

 “Noi, cei din Ministerul Educației, sperăm că vom reuși să cumpărăm abecedare. Ar fi bine dacă am găsi și oferte bune la programele pentru clasele a III –a și a IV-a. Sperăm ca în anul 2016, pe vremea asta, să putem achiziționa și manualele. Învățătorii ne-au trimis vreo 10.000 de liste cu sugestii privitoare la programă, dar ne-ar lua foarte mult timp să le citim și nici în zece ani nu am termina”, a declarat ministrul Educației, Remus Pricopie.

“Imunitate!”, a exclamat un parlamentar grăbit.

“Nu avem multe pe listă. Ne-am gândit să cumpărăm câteva mașini, imobile, veșminte cu fire de aur și Swarovski, iar dacă ne mai rămân bani poate vom cumpăra și niște moaște”, a povestit Preafericitul Părinte Daniel.

Loading...

Comentarii

+