HomeActualitateCele 10 porunci ale lui Liviu Dragnea - Legea...

Cele 10 porunci ale lui Liviu Dragnea – Legea Noului Testament Erectoral

Liviu Dragnea suferă groaznic de un început retard de fanatism religios cu care a lins politic fundurile Coaliției pentru Familie- sperând că ne rupe gura la parlamentare-, dar Livică nu s-a mulțumit doar cu atât și a supt până la capat și ideea de familie tradițională și de iubire biblică dintre un bărbat și o femeie. Și pentru că Livică e expert în a învia ce era pe veci blegit cu puțin ajutor albastru de la farmacie sau câteva sute de grame de făină de la alimentară, Dragnea și-a tras iubită, respectiv pe fosta sa asistentă de la Ministerul Dezvoltării, cu care s-a și mutat, care din fostul dormitor conjugal, care din Regie: că el are 54 de ani și ea 24.

Probabil că iubirea biblică în 2016 se poartă pe o diferență de 30 de ani între boșorog și viitoarea lui nevastă, fiindcă 54 de ani e vârsta potrivită la bărbați pentru asumarea de noi responsabilități, că doar nu ne închipuim acum că un fanatic religios ar trăi în păcatul concubinajului și al preacurviei, deci așteptăm ca și când clopotele de nuntă. La o asemenea declarație de mândru fanatic religios, mai sperăm doar că Livică nu se radicalizează și își leagă de el o bombă iar dacă o face, ne dorim ca fericita întâmplare să aibă loc în sediul PSD: „Sunt un fanatic religios. Sunt un om tradiţionalist, dacă pentru asta pot fi considerat fanatic religios, sunt. Sunt creştin ortodox şi eu văd familia formată dintr-un bărbat şi o femeie şi, când vrea Dumnezeu, şi cu copii.".

Și pentru că e aproape un sfânt de la atâta fanatism cu caviar, domnul Dragnea a scos propria ediție de 10 porunci biblice. Cele 10 Porunci ale lui Dragnea sunt 10 legi din Biblia PSD-ului pe care Dumnezeul Partidului le-a dat poporului de pensionari din Teleorman la scurt timp după convertirea sa la fanatismul religios. În esenţă, Cele 10 Porunci ale lui Dragnea reprezintă sumarul a 600 de porunci conţinute în conceptele lui Ilici, Bombonel și predecesorii lor Stalin și Ceaușescu. Primele patru porunci vizează relaţia sărac-cu-dubul și Dragnea. Următoarele şase porunci vizează relaţiile inter-pesedistice.

(1) “Să nu votezi alt fanatic religios în afară de Mine!" Această poruncă este împotriva închinării la orice mafiot parlamentar afară de singurul Dragnea adevărat. Toţi ceilalţi hoți sunt mai puțin hoți. În afară de Ponta.

(2) “Să nu-ţi faci carnet de partid cioplit la alte partide! Să nu te închini înaintea altor hoți şi să nu slujeşti la Gorghiu; căci Eu, DOMNUL Dragnea, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care îi sărăcesc pe părinții tăi până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce nu mă votează!". Această poruncă este împotriva creării unui idol în afară de domnul Dragnea, o reprezentare vizibilă a lui Dumnezeu Pesedist. De saracit deja a reusit.

(3) “Să nu iei în deşert Numele Dragnea Dumnezeul tău; căci DOMNUL nu va lăsa nepedepsit pe cel ce nu va vota cu Pesedeul”. Aceasta este o poruncă împotriva luării Numelui Domnului Dragnea în deşert căci ne va da amendă pe facebook. Noi trebuie să arătăm reverenţă Domnului Dragnea, menţionându-I Numele cu respect şi în mod care să Îl onoreze.

(Doamne, ajută-mă pâna la a zecea poruncă!)

(4) “Adu-ţi aminte de ziua de vot, ca să primești ulei și brelocuri!" Această poruncă stabileşte Ziua Zilelor, zi de muncă pentru clădirea comunismului în România.

(5) “Cinsteşte pe tatăl tău Ilici şi pe mama ta Bombonel, pentru ca să ţi se lungească zilele în ţara, pe care ţi-o dă DOMNUL, Dumnezeul tău Dragnea”. Acestă poruncă este dată ca întotdeauna noi să tratăm ciumele roșii cu respect.

(6) “Să nu ucizi, să învii!”. Această poruncă este dată pentru a nu comite crima de a nu pune morții să voteze, morții trebuie respectați și aduși la vot.

(7) “Să nu preaPeSeDecurveşti”. Această poruncă ne spune să nu avem relaţii sexuale cu altcineva din alte partide, adică să nu facem sex cu Nicușor Dan sau Clotide Armand.

(8) “Să nu furi decât de la alții”. Această poruncă ne spune să nu luăm de la PSD ceva care ne aparţine, dar putem fura de la Cioloș sau de la Iohannis ce găsim.

(9) “Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău Dragnea!”. Această poruncă ne spune că ăia care l-au dat în gât pe Dragnea pentru diverse infracțiuni sunt oameni răi.

(10) “Să nu pofteşti casa aproapelui tău; să nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici vreun alt lucru care este al aproapelui tău. Asta dacă aproapele tău nu e Cioloș”. Această poruncă ne spune să nu dorim casele lui Iohannis, nici nevasta lui Tăriceanu. Dar le putem dori pe ale lui Cioloș care e om rău. 

Printre dezlegările pe care le dă fanaticul religios Dragnea ar mai fi liber la cumpărat de diplome false, la folosirea influentei sau autoritatii de catre o persoana care detine o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, la asociere pentru savarsirea de infractiuni, la instigare la violarea prin orice mijloace a secretului votului de catre membrii biroului electoral al sectiei de votare ori de catre alte persoane, la oferirea sau darea de bani ori alte foloase in scopul de a determina alegatorul sa voteze.

Amin!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare