HomeActualitateColectivul Antenei 3 multumește Curții Constituționale pentru decizia luată

Colectivul Antenei 3 multumește Curții Constituționale pentru decizia luată

Într-un comunicat dat presei la câteva minute după ce Curtea Constituțională a anunțat decizia de invalidare a referendumului de suspendare a președintelui Traian Băsescu, colectivul postului de televiziune Antena 3 le-a mulțumit atât celor 6 judecători care au votat pentru invalidare, cât și fostului președinte suspendat pentru faptul că există. Academia Cațavencu vă prezintă, în continuare, textul acestui comunicat.

Domnilor judecători, bă, Băsescule,

Vă mulțumim pentru gura de aer pe care ne-ați oferit-o. De la suspendare încoace ne-am gândit ce ne vom face dacă Băsescu ar fi dispărut complet din prim-planul politicii românești. Păi de cine să ne luăm, de Ponta sau Crin? Păi, nu ne lăsa șefu’, vă dați seama.

Așa am avut tot timpul de mâncat o pâine după domnul Băsescu. O singură hăhăială era de ajuns să facem o emisiune de patru ore despre asta. De şapte ani de zile, de când domnul Voiculescu ne-a dat ființă, am trăit numai prin tine, bă, Băsescule, îți mulțumim. Te rugăm doar, de acum înainte, dacă ai putea să ajungi și tu un dictator pe bune, să vezi ce emisiuni facem atunci. Și dacă ești de acord, jurăm pe bicepșii lui Mircea Badea că o să punem din nou umărul la realegerea ta pentru un nou mandat de președinte, chiar dacă nu mai ai dreptul constituțional.

Iar pe tine, Curte, te iubim. Numai noi știm cât te-am înjurat și scuipat, dar cu degetele încrucișate, cât se ne mai dai și nouă o rațiune de a exista.

Vă mulțumim din suflet,

Mircea Badea

Mihai Gâdea

Dana Grecu

Adrian Ursu

Oana Stancu

Victor Ciutacu

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare