HomeActualitateConfundaţi cu imigranţii, fotbaliştii români au fost urcaţi în...

Confundaţi cu imigranţii, fotbaliştii români au fost urcaţi în trenurile de Austria!

După un meci lipsit, în general de durităţi, în teren şi în afara lui, fiindcă galeria maghiară deja îşi vărsase furia pe imigranţi, echipa României a fost cât pe ce să cadă victimă unui incident violent. Băieţii tocmai ieşiseră de pe teren şi se îndreptau spre autocar, cu genţile de voiaj pe umăr, când o unitate de poliţişti maghiari a năvălit asupra lor cu pulanele, urlând cât îi ţineau bojocii: “No Hungary! Go home, arabian mother fuckers!”. Cum era şi firesc, jucătorii români s-au speriat de moarte că sunt confundaţi cu imigranţii arabi şi unii au încercat chiar să riposteze. A urmat un caft general, în urma căruia tricolorii au fost bătuţi măr şi duşi cu forţa la gară, spre a fi urcaţi în trenurile de Austria.

Din fericire, reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal au luat la timp legătura cu autorităţile şi lucrurile s-au lămurit, astfel că, după două ore jucătorii noştri au fost eliberaţi şi lăsaţi să plece spre aeroport. Reprezentanţii jandarmeriei au declarat că ei nu au nicio vină, fiindcă au fost siguri că românii erau, de fapt, terorişti arabi sub acoperire:

“I-am urmărit de cum au intrat pe teren, ne-a declarat şeful jandarmeriei maghiare. În primul rând, unii erau foarte bruneţi, ca Papp sau Keșerü, jurai că sunt arabi. Când era vreo intrare la minge, se tăvăleau pe jos ca arăbeţii pe calea ferată, ziceai că i-a lovit trenul. Şi când unul dintre stewarzi le mai arunca, în timpul meciului, câte-o sticlă cu apă, ei o aruncau înapoi, cu scârbă, exact cum au procedat imigranţii arabi când le-am adus noi baxuri cu apă, că erau morţi de sete. Deci pentru noi a fost clar că ăia sunt arabi, nu români, aşa că i-am pus imediat pe trenuri, să-i trimitem în Austria sau în Germania. Oricum, eu cred că asta a fost singura şansă pentru ei să ajungă în Occident, că la cât de prost joacă tricolorii voştri nu-i vor nici echipele din liga a doua turcească!”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare