HomeActualitateConstructiv o să votăm, dictatura dărâmăm!

Constructiv o să votăm, dictatura dărâmăm!

Dan Voiculescu i-a transmis colegului de martiraj Adrian Năstase un mesaj la eliberarea acestuia, pe Facebook: "Adriane, mă bucur mult pentru tine şi familia ta. O vorbă din străbuni spune: 'Nu-i da românului cât poate să ducă'. Trăim într-o dictatură care se apropie de final şi sunt convins că după aceea vor fi multe de construit în ţara noastră".

Fiind un mesaj ce leagă doi rromâni adevăraţi, cu care e bine să dai mâna ţinându-te de portofel, postarea lui Voiculescu ne-a mobilizat constructiv. Am căutat să identificăm priorităţile construcţiei româneşti, imediat după ce Băsescu va fi plecat cu barroşii lui demolatori ai democraţiilor horiginale:

1. Se vor relua imediat lucrările gen casa din Zambaccian, meşterite gratuit de subalterni pentru Însuşi Şeful. Aşezămintele respective vor beneficia de toate dotările populare pe la noi: pinacotecă, pivniţă pentru vinuri vechi, băi cu saună, sufragerii cu cal pictat de Velasquez, dormitoare rotative, bucătării robotizate şi buncăr antiatomic. Evaluarea lor în declaraţiile de avere va reveni la sistemul social-democrat de dinaintea dictaturii, când valoarea nu va depăşi preţul unui apartament cu 2 camere în Berceni.

2. Se vor reface rapid cetăţuile locale, grav avariate de atacurile mercenarilor băsişti din DNA, ANAF şi ANI. Reconstrucţia se va baza pe un larg sprijin al populaţiei hămesite după un pui la pungă şi două kile de făină, luate de baroni din soldele nesimţite ale plătitorilor la Fisc. Se va pune accent pe extinderea acestor lucrări, ca în cazul dominionului Mazăre – aflat acum cu şantierul din Madagascar în paragină.

3. Construcţia autostrăzilor va exploda, în sfârşit, în România; lucrările vor fi oprite prin lege imediat după încheierea studiilor de fezabilitate, pentru a se evita cheltuieli ulterioare inutile ale banului public. Nu vor mai fi văzuţi nicăieri muncitori dormind la umbra excavatoarelor şi se va înlătura astfel şi plata despăgubirilor pentru firmele străine angajate.

4. Va fi absolut necesară ridicarea unor sedii pentru televiziuni noi: Antena 4, 5, 6, 7, pentru a compensa deficitul de propagandă şi imagine înregistrat de Antenele actuale în faţa agresivităţii B1 TV. Nu e departe ziua când rubrica "Mortul Zilei" va fi obligată să-i celebreze pe Banciu şi Colonelul Turcescu, iar Pora să se uite.

5. Înălţarea bisericilor va reveni la efervescenţa de pe timpul Patriarhului Năstase, existând azi scuaruri unde nu s-a început încă o astfel de  binecuvântată ctitorire. Să nu mai spunem că multe dintre cele iniţiate deja par a fi rămas în perioada lui Manole, nemuncind nimeni ziua la ele şi nevoindu-se unii din greu noaptea, la lumina lanternei.

Am enumerat doar câteva din elanurile constructive ce vor răbufni după căderea dictaturii; cu o singură condiţie: să se dărâme dracului odată Bastilia aia băsistă zisă DNA, dirijată de zidarii internaţionali şi sluga lor cu şorţ de moşier! 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare