HomeActualitateCrește valoarea de vânzare a proprietății prin amenajarea cu...

Crește valoarea de vânzare a proprietății prin amenajarea cu pavaj!

Montajul pavajului si amenajarea unei terase pot transforma cu ușurință o curte simplă într-un ambient exterior decorat elaborat. Ca locație perfectă pentru a te relaxa, distra sau găti, terasele sunt un mare avantaj pentru casa ta, fie că doreșți să îți petreci timpul până la adânci bătrâneți acolo, , fie că dorești să valorifici investiția prin vânzare.

CUM POTI CRESTE VALOAREA PROPRIETATII SI SATISFACTIA TIMPULUI PETRECUT IN AER LIBER, IN ACELASI TIMP?

Valoarea adăugată unei proprietăți devine un mare avantaj atunci când vine momentul să-ți vinzi casa. Cumpărătorii potențiali văd întotdeauna exteriorul unei case înainte de interior. Cu siguranță pot ajunge să se îndrăgostească de casă, chiar înainte de a întra, în condițiile în care găsesc o curte sau o terasă amenajată cu atenție și stil. Însă până te decizi să te muți într-un alt loc, poți să te bucuri chiar tu alături de familia ta, de frumusețea unei amenajări ambientale reușite.

 

ESTE UȘOR DE ÎNTREȚINUT

Gândeste-te cât de dificil este să ai acces la conducte, sub o terasă de beton, pentru a face reparații. O amenajare cu pavele va face munca ușoară. Pur și simplu scoți pavelele, repari suprafața de sub ele și înlocuiești doar bucațile stricate. Reparația va implica costuri reduse iar deranjul va fi de asemenea, minim. Dacă o bucată din pavaj se pătează și lasă o urmă inestetică, este ușor de remediat. Chiar dacă nu reușești să scoți pata, doar înlocuiești pavelele deteriorate și întreaga suprafață va fi la fel ca la început.

[image image-id=”49771″ height=”400″ width=”400″ image-title=”eli2″]

O INVESTIȚIE GARANTATĂ

O curte frumoasă este o investiție utilă. Nu numai că poți să utilizezi spațiul exterior pentru a profita de el în timp ce locuiți în casă voastră, dar când vine timpul să vinzi proprietatea, terasa ta îți poate face casa o invetitiție mai atrăgătoare. Conform unui studiu de piață, terasele au fost printre primele 10 caracteristici pe care cumpărătorii le doresc într-o casă nouă. Mai mult de jumătate dintre cumpărătorii intervievați au declarat că ar fi dispuși să plătească în plus pentru o casă cu terasă. O curte bine concepută, construită și întreținută îți poate face casă mai atrăgătoare pentru potențialii cumpărători.

[image image-id=”49772″ height=”400″ width=”400″ image-title=”eli3″]

CERE ASTĂZI O OFERTA

Creste valoarea proprietatii prin amenajarea cu pavaj. Pentru o lucrare de pavaj de calitate, care să crească valoarea unei case, este recomandat să lucrezi cu montatori experimentați.  Cere o oferta unui partener Elis Pavaje, care va face măsurătorile în curtea ta, și va propune produsele adecvate lucrării de pavajhttps://elis.ro/montatori. În plus, dacă îți lipsește inspirația sau pur și simplu vrei să vezi cum ar putea să arate curtea ta într-o amenajare deosebită, contactează biroul de proiectare al companiei (vezi www.elis.ro) , care îți va face contra cost o propunere și o simulare în programe 3D.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare